Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon félek. Nektek erről...

Nagyon félek. Nektek erről tapasztalat?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 5 hónapja voltam nőgyógyászati rákszűrésen és az eredményem p2 lett, és hpv gyanú.. ez azt jelenti hogy akkor már biztos hogy hpvm van ? nagyon félek hogy igen.most megyek vissza majd szűrésre.kaptam gyógyszert rá és betadine kúpot.de folyamatosan ezen kattogok hogy mi van ha rosszabbodott az eredmény :S ha rosszabbodik az eredmény akkor még van rá megoldás hogy ne alakuljon ki a rák ? :S

köszi szépen

2013. febr. 13. 19:32
 1/2 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül van , csak hajlamod lett nagy ... légy nyugodt és adj hálát ISTENNEK , még nincs baj , csak be kell tartani az utasításokat ,a gyógyszer segít ,de tenni is kell , rákellenes minden élénk szinű gyümölcs főleg a narancssárgák.. LELKI OK kizárva ??
2013. febr. 13. 20:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Lelki ok? minden rendben van velem úgy gondolom, vannak kisebb gondok de nem rágom maguk rajtam igazán. amin idegeskedek az ez, de ezen már azóta mióta az első ilyen eredményt kaptam, tehát 5 hónapja már lassan.tudom hogy addig amíg most nem kapom meg az eredményt nem jó ha izgulok de nagyon félek :S ezüst kolloidot szedek, meg csináltam egy isoprosine kúrát 3 hónapig + a kúp.sok gyümölcsöt eszek, meg zöldséget, zöld tea..mozgás.aerobikra járok. friss levegő naponta minimum egy óra...nem tudom mit tehetnék még :S remélem nem lesz baj.
2013. febr. 13. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!