Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sokszor fáj a fejem, és egyre...

Sokszor fáj a fejem, és egyre gyakrabban zsibbadnak a kezeim. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
A kezem csak a könyökömtől az ujjaim végéig zsibbad, be is szokott dagadni.Félek.Voltam dokinál de időpontot csak több hét után kaptam.A szivem is szokott fájni és néha a levegővétel is nehéz.SegÍsetek!!!
2009. szept. 6. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Orvos, sürgősen.
2009. szept. 6. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Doki is fogad ha SOS. És ez annak tűnik, holnap menj el. Lehet, hogy valami keringési zavar és az nem játék.
2009. szept. 6. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
eléggé szívinfarktus-veszélyre utalnak ezek a dolgok.. menj be a kórházba, ha nem fogadnak, akkor iránya sürgősségi, ott max 45-50 percet kell várnod..
2009. szept. 6. 21:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Sürgősségi mielöbb,iyennel nem szabad egy percet sem várni..,én a helyedben,most beleugranék a cipőmbe és meg se állnék az ügyeletig ha ilyen problémáim lennének,az tuti!!
2009. szept. 6. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!