Hüvelykúp feljuthat a méhbe vizsgálatkor?
Tegnap este voltam nőgyógyásznál. Előtte való nap este feltettem egy hüvelykúpot. Kiürülhetett addigra? Ugye véletlenül sem kerülhetett feljebb a méhbe?
Értelmes válaszokat kérek!
Nagyon köszönöm.
Tudom, hogy butaságot kérdezek, csak az ember néha észszerűtlen dolgokon is pánikol. :(
Fura de nekem még olyan vizsgálatom nem volt ahol bennem nyúlkáltak volna. Kacsával kitágitanak és körülnéznek meg a hasamat nyomkodják de ennyi. Neked kétkezes vizsgálat volt vagy hüvelyi uh? De sztem azokkal sem nyomja feljebb. A méhbe eleve nem tud bejutni, ha a méhnyakig felérne akkor ott koppanna egyet és kint maradna :D
De ez is lehetetlenség mert természetesen elolvad pár perc alatt nemhogy másnapra....
Nekem pont az a bajom h kifolyik az összes mikor feloldódik..
Igen, kétkezes vizsgálat volt, nem ultahangozott meg. Előtte pedig a kacsával megnézett.
Olyan aranyosak vagytok, hogy nyugtatgattok engem, köszönöm. Már teljesen pánikban voltam. Most azt is olvastam, hogy egy nyákdugó képződik a méhszájnál, és az mintegy elzárja a nyílást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!