Egy kis dudor a puncimom, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem észre, pár órával előtte még nem volt ott. Fájt, odanyúltam, és a csiklóm mellett (nekem) balra egy 1.5-2cm-nyi dudor van, olyan, mintha levegő lenne benne, hólyagszerű. Jó pár éve úgy rémlik szintén volt, ugyanott, csak kisebb, megnyomtam, és eltűnt. Ha egyáltalán ilyen volt. Megijedtem, mi lehet ez?2013. febr. 12. 18:28
2/4 anonim válasza:
azon a részen van, ahol szőr is nő?
3/4 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy pattanás, mélyebben lehet, semmi nem látszik belőle, csak érezni lehet.
nem azon a részen, a nagyajkak alatt
2013. febr. 12. 18:41
4/4 anonim válasza:
Ha eddig nem volt ott a dudor, akkor a biztonság kedvéért menj orvoshoz! Csak ő mondhat biztosat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!