Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Majdnem a csiklómon pár napja...

Majdnem a csiklómon pár napja egy borsószem nagyságú dudort vettem észre. Lehet hogy HPV?

Figyelt kérdés
Elfogok menni nőgyógyászhoz, legkésőbb pénteken csak most megijedtem nagyon.
2013. febr. 12. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos elképzelhető, hogy szemölcs amit a HPV vírus okozott, de biztosat majd a nőgyógyász mond pénteken.
2013. febr. 12. 15:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szőrtűszőgyulladás is lehet, nem kell egyből a legrosszabbat feltételezni.
2013. febr. 12. 15:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én sem biztosra írtam, hogy szemölcs, hanem azt mondtam, hogy majd a nőgyógyász mondja meg biztosan!
2013. febr. 12. 15:43
 4/4 anonim ***** válasza:

jobb, ha elmész dokihoz, de ne a legrosszabbra számíts. lehet csak egy pattanás, vagy szőrtüsző.

nekem pl tavaly lett valami hasonlóm a csiklóm felett, amikor elmentem egy hosszabb biciklitúrára, és a gatya varrása pont ott volt, és éreztem már az út felénél, hogy nagyon dörzsöl, de nem tudtam vele mit csinálni. lett ott egy óriási dudor, aztán addig csesztettem, míg végül kijött, és egy hatalmas pattanás volt. tudom undi, és bocs, csak azért írom, mert nem biztos, h szemölcs. de te azért ne piszkáld!

2013. febr. 12. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!