Mennyi idő után jelenkezhetnek a mellékhatások fogamzásgátlónál?
Akinél jelentkezett egyátalán mellékhatás, az mióta szedte a fogamzásgátlót, mikor észrevette a tüneteket?
(Légyszi írjátok meg azt is, hogy milyen idősek vagytok és a fogamzásgátló nevét amit szedtek illetve, hogy mióta szeditek.)
Szia! Én 5 évig szedtem a Lindynette20-at, semmi rossz mellékhatása nem volt, a jó mellékhatása, hogy kevesebb ideig tartott a mensi, ez 2 hónap után már érezhető volt.
Elötte Diane 35-öt szedtem 2 évig, elvileg a pattanásokra, de nem attól tüntek el, de mellékhatása nem volt annak a gyógyszernek sem. A súlyom nem ingadozott, és a melltartóméretemet sem változtatta meg egyik sem.
29/nő
Én 17 évesen kezdtem szedni a Mercilont, pár hónap múlva csökkent a libidóm, fáradékonyabb voltam, fájt gyakran a fejem...
De mindenkinél máskor jelentkeznek (ha jelentkeznek), nem lehet következtetéseket levonni ezekből. Két ismerősömnek is évek után lett trombózisuk, az egyikük először Lindynette20-at szedett majd Belarát, a másik pedig Mercilont. Az egyik lány 17 éves volt, a másik 22.
11:31
csak hozzáfűzés: már nem szedek tablettát
5 honapja szedtem Karissat amikor eszrevettem hogy csomo lett a mellembe. a 6.honapban abbahagytam a gyogyszert (azelott sajnos nem tudtak pontos diagnozist adni mert kozbejottek a teli unnepek es minden orvos szabadsagon volt, igy csak januarra kaptam idopontot) es megmutottek, fibroadenoma volt, tehat joindulatu. (halistennek)
valoszinuleg mar par honap utan kezdett formalodni a csomo, mert eleg nagy volt mire kezzel ki tudtam tapintani. (1-2cm)
mas mellekhatas nem volt (fejfajas, libidocsokkenes, pattanas, tulsuly, stb, szoval a "hagyomanyos" tunetek) jol ereztem magam.
Másfél éve szedek Gracial és az utóbbi 8-10 hónapban depis lettem.Orvos szerinte a bogyi miatt,ha nem tetszik hagyjam abba és kísérletezünk.Köszönöm abból meg nem kértem,mivel előtte Belarázam és hát 2 hónapig egyfolytában pecsételtem.Nem híztam,nem fáj a fejem,bár húzza a görcs a lábam,de a doki adott gyógyszert és elmúlt,mostanában viszont jön vissza.Most vagy ez vagy baba.Szóval inkább depizem.
21 l
én egy éve kezdtem el szedni a triodenát és az első hónapban nagyon durva hangulatingadozásaim voltak, kb. mindenen sírtam :D
a mellem nőtt 1 méretet, és híztam kb2-3 kilót.eéőzőleg 5-öt mert nagyon megnőtt az étvágyam, de ebből 2-3 lement hamar.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!