MItől lehet? 3 hete nyaraltunk és amióta hazaérkeztünk hüvelyproblémáim vannak. A külső szeméremajkaknál égő, viszkető érzést észleltem, majd a hüvelybemenetnél szúró érzés, olyan mintha herpesz lenne.
1 hétig használtam Gynoflour tablettát, semmi eredmény.
Elmentemn dokihoz aki írt egy zselét + krémet. A viszketés elmúlt, de továbbra is szúr a hüvelyem és a gát találkozásánál egy ponton.. Most a legdrasztikusabb JÓD intimzuhanyt kezdtem el, de amikor kifolyik ez a fertőtlenítő a hüvelyemből ég azon az egy ponton.. El fog múlni a kezelés végén ettől? ez mindent kipucol? Más is volt már így ? Hogyan gyógyult meg?
Jelzem nem először van hüvelygyulladásom, már túl vagok egy szülésen is...de most el vagyok keseredve nagyon, ennyi ideig nem szokott tartani.
A sima hüvelygomba kezelés engem is éget, gondolom nálad is ez van. Azért éget mert fertőtlenít.Biztosan elfog múlni, használd amiket a doki felírt és légy türelemmel.ja és no sex
Énis minden szartól begyulladok, strand, wc, elég érzékeny vagyok odalent. Kitartás.
Hát, pedig a dokinál jobbat én se tudok tanácsolni.
Mikor én összeszedtem egy gombát és kezelés alatt voltam, akkor engem szinte a sima csapvíz is égetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!