Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha méhszájsebem van, de még...

Ha méhszájsebem van, de még szűz vagyok, akkor addig azt lehetetlen is kezelni?

Figyelt kérdés
Erős a gyanúm, hogy méhszájsebem van, mert visszatérő bakteriális fertőzésem van, annak ellenére, hogy sehol nem ülök rá a vc-re és már mindenféle gyógyszert kipróbáltam, antibiotikumokat is, legutóbb kaptam kliont, aminek szedése alatt sokat javult is a ph-m, aztán kaptam dermycből is két szemet, azután menstruáltam és most megint ugyanott tartok, ezenkívűl volt már, hogy két menstruáció között egy-két napig pecsételő vérzésem volt, és tudtommal ez a "vérzékenység" lehet ennek a jele, meg a folyamatos krónikus folyás, de eleve biztosra ezt nem lehet megállapítani, ha még szűz vagyok?

2013. febr. 11. 07:35
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
egyébként a barátommal ujjazásnál is volt hogy fájt, de volt hogy nem, az utóbbi egy évben...
2013. febr. 11. 11:13
 12/21 anonim ***** válasza:
,,A méhszájseb nem igazi seb, ezért ne várjuk, hogy pár nap alatt meggyógyulunk belőle. A lényege, hogy az állandó irritáció miatt, amit a visszatérő folyások okoznak, a méhnyak belső nyálkahártyája kikerül a méhszáj felszínére és ezáltal ott egy vérzékeny más kinézetű hám alakul ki. Ennek a következményei egyrészt a bővebb váladékozás, ami a folyás melegágya. Másrészt pedig, bármi megsérti ezt a nyálkahártyát, vérzést okozhat. Így fordulhat elő, hogy szex után vérzés jelentkezik. A másik fő probléma a méhszájsebbel, hogy ezen keresztül a baktériumok felmehetnek a méhbe vagy a hasüregbe, ahol már sokkal súlyosabb fertőzést okozhatnak,,
2013. febr. 11. 11:30
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet, hogy feljebbmennek. A nyákdugó feladata megakadályozni a kórokozók felterjedését, az pedig a méhszájseb ellenére ugyanugy ott van a méhnyakban.
2013. febr. 11. 11:34
 14/21 anonim ***** válasza:

De miért újul ki mindig ha a tenyésztés negativ elvileg nincs fertőzésed, nem is szexelsz akkor mi okozza??

Mondjuk szerintem azért a hormonoktól is sok függ..

2013. febr. 11. 11:36
 15/21 A kérdező kommentje:
Hátezaz, szerintem pont a méhszájseb okozza, ezért jutottam erre a következtetésre, de egyértelműen van gond, hiába nem tenyészett ki semmi, mert a ph-m 6os volt, a klion szedése közben meg 4,7-es, szóval sokat javult de a folyásom tegnap ugyanolyan volt mint akkor, és valszeg gomba is van a dologban mert viszketni is szokott, a menstrucáió utáni első két nap is sárga de kevesebb viszkető folyásom van, azután meg bő fehéres átlátszó de egyértelműen nem "tiszta" ekkor már csak néha viszket de nagyon kényelmetlen érzés is társul hozzá gyakran, szóval ezek a tünetek váltakoznak nálam
2013. febr. 11. 11:51
 16/21 A kérdező kommentje:
ja és a bő folyás kellemetlen szagú is
2013. febr. 11. 11:53
 17/21 anonim ***** válasza:
Kellemetlen szagú folyás már nem lehet normális.
2013. febr. 11. 12:11
 18/21 anonim ***** válasza:
A gomba mindenkiben benne van olyan mint egy időzített bomba ha megborul az egyensúly, támad... A candida makacs kis dög, utálják is a nőgyógyászok mert egy sziszifuszi küzdelem a vele való harc.
2013. febr. 11. 14:31
 19/21 anonim ***** válasza:
A nyagdugon atmennek a virusok es bakteriumok.Hiszen ha ez nem igy lenne akkor minden no vedve lenne a p.i.d szemben.Sajnos gakori betegseg es meddoseget osszenoveseket okoz.pelvic infection desis
2013. febr. 11. 14:45
 20/21 anonim ***** válasza:

Utolsó milyen kórokozók amiket ilyet okoznak?

Én szerintem menthetetlen vagyok akkor..

Kétoldali petefészekgyulladással kezeltek miközben nem volt semmi a kenetemben csak gomba. De Czeizel Endre szerint a candida pont nem képes átmenni a nyakdugón. A minitablettát szedőknél pedig ez a védelem még erősebb és a a spermiumok ellen is szól. A vírusokkal nem tudom mi a helyzet, annyira sok vírus nem él a hüvelyben. A hpv szerintem nem megy feljebb, az a méhnyak sejtjeit fertőzi.

2013. febr. 11. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!