Par napja huvely viszketesem van. Beteg voltam masfel hetig, es antibiotikumot kellett szednem. Utana olvastam neten es elvileg ettol van. Nagyon viszket de mar koromvirag kremmel kentem korulotte. Egy nagyon picit enyhult. Valaki tudna meg segiteni, hogy mit csinaljak?:/ Anyukamnak nem merek szolni, csak akkor h ha nem mulik el 1 het utan sem. Ertelnes valaszokat kerek!! Elore koszonom.:)
15/L
2013. febr. 10. 22:11
1/10 anonim válasza:
az antibiotikum kezelés nagyon sokszor kihozza a hüvelygombát, valószínűleg neked is az van
orvoshoz kell menni. ha megtehetitek inkább magánhoz ajánlom
2013. febr. 10. 22:29
2/10 anonim válasza:
Mindig mondtam, hogy sose szedjetek antibiotikumot.
2013. febr. 10. 23:40
3/10 anonim válasza:
Vegyél Canesten kombit!
2013. febr. 10. 23:45
4/10 anonim válasza:
Sajnos muszáj orvoshoz menned, mert ha nem kezelik megfelelően, akkor rosszabb is lehet, és akár meddő is lehetsz.
2013. febr. 11. 06:51
5/10 A kérdező kommentje:
Muszaj volt szednem mert nagyon lazas voltam..koszonom szepen a valaszokat!:) most egy kicsit megijedtem:/
2013. febr. 11. 10:02
6/10 anonim válasza:
Próbáld meg a Canesten combit, vény nélkül vehető. Nekem segített.
2013. febr. 11. 10:38
7/10 anonim válasza:
Nem kell megijedni! Az antibiotikumos kezelés miatt van, a legjobb lenne, ha orvoshoz mennél, aki ad rá gyógyszert, de emellett használj hüvelyflóra helyreállító készítményt, mert csak így lesz tartós az eredmény:
Igenis zsolj Anyukádnak. Mért nem emrsz neki szolni ennek nem igy kéne lennie. Nem fog elmulni magától a bomba és a körömvirág semmit sem ér, sőt ha a hüvelyedbe kerül ég gyulladást is okozhat. Gyógyszer nélkül nem ofog elmulni még ha néha enyhül is ujra elő fog jönni.
2013. febr. 11. 11:24
9/10 anonim válasza:
Lehet hüvelyflóra helyreállítót szedned és Canesten combit.
2013. febr. 11. 13:01
10/10 anonim válasza:
Ha fertőzés már meg van(mint jelen esetben), próbáld meg a Canesten combit(valószínűleg elég lesz),de fontos tudni,h ezután ha antibiotikum kúrán leszel megelőzésként használj tejsavas irrigálást,vagy ha az kényelmetlen, Gynoflor kúpot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!