Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segítség! Fogamzásgátló?

Segítség! Fogamzásgátló?

Figyelt kérdés

Ma meg jött a menstruációm és az előírás szerint bevettem az első szem bogyót.

Rettentően fájt már előtte is a csípőm és fáztam is. Utána ezek a tünetek fenn maradtak, csak pluszba jött egy hányinger és végül már olyan fájásaim voltak, hogy állandóan sétálnom kellett, hogy ne fájjon annyira.

Majd amikor nem bírtam tovább, bevettem egy algopirint. Rá egy fél órára kihánytam mindent.

Most akkor vegyek be még egy szem bogyót? elmúlt a két óra a bogyó és a hányás között mert reggel 7kor vettem be és 10-kor hánytam.

Régen, amikor még nem gyógyszereztem (mert most kezdtem el, előtte nem szedtem) is volt menstruáció első napján hányingerem mindig.

Most mit tegyek? Be vagyok rezelve. A gyógyszertől lehet?

18/L

2013. febr. 9. 10:17
 1/10 anonim ***** válasza:
a fogamzásgátlo papirja részletesen leirja a mellékhatásokat és hogy hányás hasmenés esetén mi a teendö. olvasd el.
2013. febr. 9. 10:20
 2/10 A kérdező kommentje:
igen, csak hogy azt írja, ha nem múlt el a két óra, akkor nem tudott felszívódni és vegyek be újat. csak hogy 3 óra telt el. Most akkor mi van? Mirabellát szedek
2013. febr. 9. 10:29
 3/10 anonim ***** válasza:
nem tudom a mirabellát,de mivel ugy van irva minden gyogyszerre hogy ha véletlen kettöt vettél be akkor sincs baj akkor sztem nem ártasz vele ha még egyet beveszel. legalább megnyugszol.de nyilván az nem jo ha rendszeresen többet veszel be,mert mondjuk minden nap kihányod.
2013. febr. 9. 10:31
 4/10 anonim ***** válasza:
ohh bocs. nem jo ha többet veszel be, most nézem az enyémet. de az lindinette.olvasd el a papirt
2013. febr. 9. 10:34
 5/10 anonim ***** válasza:
az enyém pl hányásnál 3-4 orát ir.. nem tudom:(( a nödokit kéne megkérdezni de most hétvége van..
2013. febr. 9. 10:36
 6/10 A kérdező kommentje:
de akkor is 21 napig kell szedni? menjek majd át a 21. napon a következő levélre?
2013. febr. 9. 10:36
 7/10 anonim ***** válasza:
nem tudom sajna... én is ezen gondolkodtam, de sztem várd meg a hétföt és hivd fel a nödokidat. velem sose volt ilyen ugyhogy nem tudom mi a teendö.max most egy honapig nem szexelsz mert egy levél után lehet már.ha attol félsz h az egy kimaradás miatt terhes lehetsz.ami mondjuk kicsi esély mert soká ürül ki az abbahagyás után de biztos ami biztos.
2013. febr. 9. 12:36
 8/10 anonim ***** válasza:
vagy gumiban
2013. febr. 9. 12:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne szedjél be másikat. Szedd tovább normálisan, mint ha nem történt volna semmi. De minimum egy hétig védekezz óvszerrel is!!!
2013. febr. 9. 12:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem az orvos ilyenkor azt mondta, hogy ne vegyek be másikat, folytassam rendesen. Persze kiegészítő védekezést kell alkalmazni.
2013. febr. 9. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!