12 éves vok minden osztálytársamnak már megjött a menzesze de ők csk 10-11 évesek igazat mondtak vagy csk hazudtak? Nekem mért nem jön már meg a menzeszem?
Figyelt kérdés
lécci csk értelmeset válaszoljatok!!2013. febr. 8. 15:52
11/19 anonim válasza:
Nem lehet és nem is kell előre hozni a menstruációt. 16 éves korig orvosok sem foglalkoznak vele!
12/19 anonim válasza:
megjött azóta? vagy valaki másnak?
13/19 A kérdező kommentje:
nem nem jött meg még azota se
2013. márc. 22. 18:49
14/19 anonim válasza:
hallod most még azt akarod h megjöjjön, de 1-2 év múlva már olyan kérdést fogsz kiírni hogy hogy lehet elmulasztani. ilyenkor még várja mindenki de amikor már full fáj a hasad de kib@szottul, meg folyton rohansz betétet cserélgetni hidd el eleged lessz belőle! :)
15/19 A kérdező kommentje:
joo XD
2013. ápr. 1. 11:57
16/19 anonim válasza:
igaza van az előttem szólónak.
nekem még csak 7 hónapja jött meg,most is megvan,de olyan szinten hogy egy tisztasági is sok,amikor megtörlöm,akkor meg csupa barna..egyszer ilyen gyenge, a következő meg olyan mintha egy nyitva hagyott csap lenne. ebben az évben: januárban: niagara (összevéreztem a wc-t és a kád előtti szőnyeget,törölközőt.)
februárban: barnázás,az egész olyan volt mintha beszartam volna
márciusban: a wc-t megint sikerült "összepiszkolnom",a fürdésről ne is beszéljünk,lefolyt a lábamon..
április: ugyanolyan mint februárban
én is vártam 12 évesen,talán még 13 évesen is,hogy mikor jön már,de pár dolog miatt nem jött. aztán 14 éves múltam amikor végre.. nem örültem neki!
15 :)
17/19 A kérdező kommentje:
aha :)
2013. ápr. 2. 10:13
18/19 anonim válasza:
Miért akarod ennyire sűrgetni?? Örülj hogy nem kell vele foglalkozni amig nincs meg!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!