Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi ez a mellemen? Magyarázat...

Mi ez a mellemen? Magyarázat lejjebb

Figyelt kérdés
Melludvaromon vmi bőrkidudorodás van, olyasmi lehet, mint 1zsírmirigy, de pontosan nem tudom mi ez. Nem nyomkodom, nincsen kivezető nyílása, nem távozik belőle semmi. Nagyon zavar, már több hónapja ott van, és fogalmam sincs, hogy mivel lehet eltávolítani. Talán szemölcsleszárítóval
2009. szept. 5. 08:17
 1/6 anonim ***** válasza:
sehogy, az ottfog maradni. nagyon sokaknak van ilyen, ezek csak kicsi mirigyek. semmi baja
2009. szept. 5. 14:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem biztos,hogy zsírmirigy. Legjobb lenne,ha a nőgyógyász látná. Ez komoly dolog.
2009. szept. 5. 21:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy annyira nem is kicsi...:(
2009. szept. 5. 21:22
 4/6 A kérdező kommentje:
igen , én is láttam, hogy írták, hogy másnak is van ilyesmi, csak nem tudom, hogy pontosan erről van-e szó?!meg gondoltam hátha már járt valaki hasonló cipőben, mint én, és sikerült eltávolíttatnia....
2009. szept. 5. 21:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem szeretem az olyan válaszolókat akik egyből a legroszabb lehetőséget írják,úgy,hogy nem is értenek hozzá. De sajna az egyik ismerősömnek is egy ilyen dolog volt a mellén , és nem lett jó vége. Egyáltalán nem riogatni akarlak,meg nem is láttam a te problémádat,de ezekkel nem jó játszani,inkább a doki mondja azt,hogy ez egy ártalmatlan valami,mint baj legyen.

Jó egészséget neked!

2009. szept. 7. 09:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, megpróbálom rávenni magam!:S
2009. szept. 7. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!