75/D-s mell nagynak számít?
Figyelt kérdés
165-170 cm vagyok nem tuom pontosan, mert em mérem. És 44 kg. Elöre is köszi (: 13/l2013. febr. 6. 12:25
11/20 A kérdező kommentje:
Es mit tudnek csinàlni a súlyommal,mert tényleg nem hízok semmit. Es csak annyit tettem eddig hogy bö ruhákat hordok, hogy eltakarjam magolam.
2013. febr. 6. 12:51
12/20 anonim válasza:
Ami szép, azt nem kell takargatni! :) Súlyoddal azt tudod tenni, hogy eszel, és mellette mozogsz is, az sosem árthat! :) Varázs tanácsokat nehéz erre adni. Ne egyél nagykanál számra cukrot, meg ilyenek, de az nem árt, ha kicsit több köretet / kenyeret eszel.
13/20 A kérdező kommentje:
Hat igazábol rengeteget eszek. De olvastam olyat hogy a mell akkor is nöhet ha hízunk, es en nem akarok ennél nagyobbat. De tudom hogy híznom kéne mert mindenki azt hiszi hogy anorexiás vagyok. (De nem)
2013. febr. 6. 12:58
14/20 anonim válasza:
Kevés mozgás és sok evés. Fiatal vagy még, gyors az anyagcseréd, ezért van az, h nem látszik meg rajtad ha kajálsz. Sportolhatsz is, így legalább a sok evéstől nem leszel zsírdisznó, hanem kellemes alakod lesz. :)
15/20 A kérdező kommentje:
Ó hát a sport nem az erösségem. De akkor valamit kitalálok. Régen jártam úszni (5évig) szerinted az jó?
2013. febr. 6. 13:05
16/20 anonim válasza:
Nyugi fgosz hizni, a lányokra pont ebben a korban kezd rakódni a nőies háj. Itt nem a kövérségre gondolok hanem a nöies formákra. De ha nem avgy hizékoyn alkat annak csak örülj. Azért meg nehogy éhezz hogy ne nöjjnek nagyobbra, mert csak még nagyobb lesz a kontraszt. Ha hiznál egy kicsit lehet icipicit nöne a melled is de ha máshova is rakódik arányosabb elszel. De hidd el rengeteget fog méhg változni az alakod a következő években.
17/20 anonim válasza:
Az butaság, hogy ne mozogj!!! Lehet a súlyodat növelni mindenféle gusztustalan módon is, pl. leállsz csipszet zabálni, és csak mekikaján élni, de jobb egészségesen, vagy sehogy! :)
18/20 anonim válasza:
Az a baj, h ha mozgás nélkül hízol, akkor a melledre fog menni az egész. Gondolom nagyobbat már nem akarsz ennél. Szóval sportolni mindenképpen kell, inkább izomtömeget növelj, mint a testzsírt (+ a melledet).
19/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Mindenképp fogok valamit sportoli, bár még nem tudom mit... :)
2013. febr. 6. 18:49
20/20 anonim válasza:
Amiktől (szerintem) legszebb lesz a lányok lába:
asztalitenisz, tánc, bringa
Nem írtam ilyeneket, mint aerobic, meg torna, meg miegymás, mert azt kis eséllyel kezdi el valaki, aki nem szeret mozogni. A futás szintén ez a kategória. A pingpongon természetesen nem a strand-pingpongot értem, hogy egy helyben állnak, és néha odanyúlnak, ahova pattan a labda, hanem az igazit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!