Minden szex után alhasi fájdalom (petefészkek, méhszáj)?
Minden együttlét után nagyon fájnak, főleg a méhszájam. Egy-egy erősebb lökésnél telibetalálja a párom. Rettentően fáj. Nekem meg mindig bűntudatom van, amiért miattam kell lassítson, megálljon. Tegnap annyira jól sikerült a mutatványunk, hogy 2 órán keresztül felállni sem tudtam, úgy fájt a méhem, a fájdalomtól hányingerem volt és szédültem. Pedig a páromnak átlagos méretei vannak, nem az a hű de nagy, 14 cm, nem durvulunk szex közben.
Valakivel előfordult már ilyen. Ha rendszeressé válik a fájdalom, az ellen mit lehet tenni? Lehet valamilyen következménye? Miért történik ez velem?
tudod drága ,ez nem a te párod,
csak te hiszed róla,
az embernek az igazi párjával csöppet sem fájdalmas a sex,sőt,semmi rossz nincs benne,sőt még élvezni is szoktuk,de piszkosul ám,
valszeg majd te is megfogod találni azt a pasit,akivel nagyon jó lesz,
kívánom,hogy minél előbb le tudd cserélni a mostani pasid
Mindenképpen elmegyek.
Am. első: nagyon gyengéden szeretkezünk mindig. 2! órás előjáték minimum és utána is mindig figyelünk egymásra. Amikor majdnem elmenne, amikor már közel van, akkor szokott egy kicsit begyorsítani, és akkor szokott fájni. Én meg nem akarom megvonni tőle sosem semmit, így ha tudom, hogy mindjárt orgazmusa van, nem szólok akkor inkább semmit. Csak sajnos a tüneteim rosszabbodnak.
nekem amikro méhszéjsebem volt semmi tünetem nem volt csak darabos folyás. Se nem fájt se nem vérzett.
Biztosat egyébkétn csak az orvos tud mondani. Ha 1 pillanatig lenne kellemetlen amikor erösebbet lök az normális lenne de hogy utána órákig fáj az semmiképp nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!