Milyen hatással volt rátok a fogamzásgátló tabletta?
A jó és rossz mellékhatásokra vagyok kíváncsi és a tabi nevére.
Én depis lettem tőle,és néha görcsöl a lábam.
21/L
Én 8 éve szedem folyamatosan. Az első (Novynett) már az egyhavi adagja is rendesen leapasztotta a pénztárcám. :)
A második a Tri-Regol volt, a harmadik a Tri-Nordiol. Ezeket pár évente váltva szedtem, mert kb. félidőnél újra megjött, az eltartott kb. egy hétig, aztán egy hét szünet, és újra menses. Szóval átlagban kéthetente volt meg.
Most lassan fél éve Rigevidont szedek, a másik kettővel felhagytam az előbbi ok miatt, ezzel egyelőre semmi problémám.
Egyébként különösebb mellékhatásokat nem tapasztaltam magamon, nem híztam, nem fájt semmim, nem lettem ingerültebb, és a cisztám is hol megtalálható, hol nem (már úgy összeszoktunk! :D ). 27/L
Második vagyok.
Kimaradt, hogy órára pontosan jött meg amit szintén nagyon szerettem :)
Novynettet szedtem.Még az élettől is elment a kedvem amikor szedtem.
Más tablettáktól nem volt semmi bajom.Tetszett,hogy mindig tudtam mikor fog megjönni.
negatív hatást még nemtudok mondani.
8 éve szedem, triregolt.
menzeszem óraműpontosságú, terhes nemvoltammég, nem híztam, nem fogytam, bőröm szebb lett (bár lehet ez a korral járt:D)
egyszóval minden oké
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!