Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen hatással volt rátok a...

Milyen hatással volt rátok a fogamzásgátló tabletta?

Figyelt kérdés

A jó és rossz mellékhatásokra vagyok kíváncsi és a tabi nevére.

Én depis lettem tőle,és néha görcsöl a lábam.

21/L

2009. szept. 4. 17:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ma vettem be az elsőt, úgyhogy még nincs tapasztalatom ^^
2009. szept. 4. 17:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok rossz hatást mondani. Hosszú évekig szedtem, jobb volt akkor a mensi mint most, de már babázni szeretnénk úgyhogy 2 éve már abbahagytam.
2009. szept. 4. 17:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én 8 éve szedem folyamatosan. Az első (Novynett) már az egyhavi adagja is rendesen leapasztotta a pénztárcám. :)

A második a Tri-Regol volt, a harmadik a Tri-Nordiol. Ezeket pár évente váltva szedtem, mert kb. félidőnél újra megjött, az eltartott kb. egy hétig, aztán egy hét szünet, és újra menses. Szóval átlagban kéthetente volt meg.

Most lassan fél éve Rigevidont szedek, a másik kettővel felhagytam az előbbi ok miatt, ezzel egyelőre semmi problémám.

Egyébként különösebb mellékhatásokat nem tapasztaltam magamon, nem híztam, nem fájt semmim, nem lettem ingerültebb, és a cisztám is hol megtalálható, hol nem (már úgy összeszoktunk! :D ). 27/L

2009. szept. 4. 17:38
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
2 éve szedem, eddig az összes hatása az volt, hogy néha ingerültebb vagyok, mint régen, és majdnem 1 kosárméretet nőttek a melleim...
2009. szept. 4. 17:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok.

Kimaradt, hogy órára pontosan jött meg amit szintén nagyon szerettem :)

2009. szept. 4. 17:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Novynettet szedtem.Még az élettől is elment a kedvem amikor szedtem.

Más tablettáktól nem volt semmi bajom.Tetszett,hogy mindig tudtam mikor fog megjönni.

2009. szept. 4. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:

negatív hatást még nemtudok mondani.

8 éve szedem, triregolt.

menzeszem óraműpontosságú, terhes nemvoltammég, nem híztam, nem fogytam, bőröm szebb lett (bár lehet ez a korral járt:D)

egyszóval minden oké

2009. szept. 5. 00:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Én Diane 35-öt szedtem egy évig, azzal semmi gondom nem volt. Most Lyndinette 20-at szedek. Egy levél fogyott el belőle, probláma eddig nem jelentkezett. Most arra leszek kíváncsi, hogy a hét napos szünetben rendben megjön-e. :) Valahol olvastam, hogy a lábgörcs lehet attól is, ha valaki dohányzik.
2009. szept. 5. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!