Rendszeresen napi 1x zuhanyzom. Tiszta fehérneműt használok. Fogamzásgátlót szedek 5 hónapja. 2 éve van párom akivel rendszeresen élek neki életet a fogamzásgátló mellett óvszert is használunk. De valami miatt már talán 1 éve is érzem ezt a kellemetlen szagot. Ha ülök és mondjuk kicsit szét rakom a lábam már érzem a szagot és nagyon kellemetlen érzés. Ruhán keresztül is érezni. Nem ég, nem csíp, nem piros és nem is viszket. Mi lehet ez?
A fogamzásgátló előtt is volt ilyen probléma? Ha gumival védekeztek, akkor miért szeded? Lehet ettől is..
Nekem a folyás mennyisége akkor csökkent és a szaga akkor lett elviselhetőbb, amikor frezyderm ph4-gyel kezdtem mosakodni. Előtte nekem is volt hasonló panaszom.
2013. febr. 6. 09:24
12/27 anonim válasza:
8-asnál és nálam van a pont, mi írtuk a bakteriális fertőzéseket. Nem a Béres Csepptől enyhült az erősödő immunrendszer kicsit visszafogta de magától nem fog elmúlni. Otthoni, alternativ módszerek is vannak ami ki lehet próbálni grape teafaolaj vagy ezüstkolloiddal irrigálni, aztán Gynoflor hüvelykúppal(és még vagy ezerféle módon) visszapótolni a Döderlein flórát de jobb ha dokihoz mész ő (jobb esetben-sajnos ma már sokszor csak találomra tenyésztés nélkül irják a gyógyszert az ilyentől elvenném a diplomáját) A normálisabbalk azért csinálnak tenyésztést és az alapján irják fel a megfelelő gyógyszert.
2013. febr. 6. 10:35
13/27 anonim válasza:
De előző, meg mások, honnan veszitek, hogy a hüvelye szagos?? Még nem írta a kérdező!
Általában a combtő áraszt ilyen mértékű bűzt, mert beizzad, plusz a szőr, ha van, jócskán ráerősít mindenféle szagra.
2013. febr. 6. 15:00
14/27 A kérdező kommentje:
Szőrtelenítek. És normálisan mosakodom. Nem tudom behatárolni honnét jön a szag. Jövőhéten vagy utána megyek orvoshoz gyógyszert íratni. Majd rákérdezek.
2013. febr. 6. 20:49
15/27 anonim válasza:
Azért a hüvelyed bejáratához odatehetnéd a kezed, aztán rögtön rájönnél, hogy mi a helyzet.
De engem nem érdekel, ha eddig nem voltál rá képes, hogy kiderítsd a szag forrását, akkor úgy kell neked.
2013. febr. 6. 21:58
16/27 anonim válasza:
Combtő?? Ne hülyéskedjetek már!!! Mi a franc lehet abban büdös? Ha bepállik akkor sem lehet semmilyen szaga ami elérne az ember orráig. Ez butaság!! Ha egy hétig nem fürdök annak még utána sincs semmi bukéja..
Ellenben egy folyós fertőzéssel!
Itt igenis a hüvelyből jön a szag.
2013. febr. 7. 08:19
17/27 anonim válasza:
Kérdező tényleg csinálj már egy próbát. Nyúlj magadhoz és szagold meg az ujjadat. Meg a bugyidat. Egy pillanat alatt ki lehet deríteni az ilyesmit! Ha ruhán keresztül érzed akkor a gatya is átvette a szagot. Megszagolod szépen azt is, hol érzed pontosan a szagot. Ennyi az egész. De persze mindenképp menj el dokihoz megmondja van-e fertőzés.
2013. febr. 7. 08:25
18/27 anonim válasza:
De hidd el, hogy lehet olyan büdös a combtő! Pont úgy, mint a hónalj! Tulajdonképpen teljesen hasonló rész, az emberi testen a kettő.
2013. febr. 7. 15:36
19/27 anonim válasza:
Egyénfüggő, ki mennyire izzad.
Ha meg a ruháit nem mossa elég magas hőfokon, a bacik ottmaradnak, akkor hiába minden szőrtelenítés, napi fürdés, azonnal szagos lesz, mihelyst pár óra múlva elkezd izzadni.
Megoldás a magasabb hőfokon való mosás, vasalás, és ha nem elég, akár golyós dezodor, vagy intim dezodor használata, tetszés szerint.
2013. febr. 7. 15:39
20/27 anonim válasza:
Hogy lehet büdös a combtő?
Na, majd nyáron, mikor 35 fok van, nyúlj oda a nap végén, behalsz a szagtól. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!