14/L vagyok. Még nem jött meg. Nem szeretném de mit tegyek?
Anyukáddal beszéld meg! El fog kísérni orvoshoz!
Képzeld el, hogy ez a dokinak ugyanolyan, mint a hentesnek a kolbász, a cukrásznak a süti. Ez a munkája. Tizenévestől a 90 évesig bárki elmegy hozzá.
jobb ha most 14 évesen mész el! jobb azt hallani hogy semmi baj,csak lassabban fejlődsz stb,minthogy 16 évesen ülnél tűkön emiatt.
ha valami bajod van,most derüljön ki,ne 2 év múlva! én is mentem volna,de aztán anya elintézte annyival hogy majd 15 évesen megjön. nem volt jó a sacc,1 hónap múlva megjött xd
igen,nekem is 14 évesen jött először. de nem azért mert későn érő vagyok. hanem mert tavaly egész hetedikben hormonbajaim voltak és ezek kitolták.
szal ajánlok vérvizsgálatot is! hátha kimutat valamit. pl pajzsmirigy alulműködést,mert az el tudja tolni. olvastam olyan szintén 14 éves lányról,akinek emiatt "nem akar megjönni". ezt anyudnak mondd el minél előbb! nem lehet tudni!
14 :)
nekem meg van nagyobbodva még így is :(
de pár dologban rossz a menzesz úgy is,sok dolog van,miért jó,de ugyanannyi benne a rossz.
pl. azt mondták hogy az első előtt/alatt/után lesz hirtelen növekedés(magasság és mellméret). nos,azóta fél centit nőttem(ennyi idő alatt én már rég 2cm nőttem volna ha nem lenne meg) és a mellem növekedése sem indult úgy be,ahogy mondták. nőtt vagy 1-2 cm-t,szóval konkrétan semmit sem változott :(
előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!