Az baj, ha nagyok és duzzadtak a mellbimbóudvaraim? 14/l
Kb. 9-10 évesen kezdett el nőni a mellem, 12 évesen (amikor először megjött), megállt a növésben. Bár sok ideje volt, alig nőtt valamit.
A mellbimbóm viszont....
Hideg hatására, vagy nyomkodásra összehúzódik, és normális lesz, a mellemnek is kerek lesz a formája.
Nyugalmi állapotban viszont megduzzad, és undorító csőmelleim lesznek.
Ilyesmi, bár még jóval kisebbek a melleim, és gázabb az összhatás (első kép):
Nagyon zavar, attól félek, hogy ha majd jön az első szerelem, akkor vissza fogom utasítani, mert szégyellném magam előtte. Rengeteget sírtam miatta, nagyon undorító, alig merek hozzányúlni.
Kicsit amúgy feszít, de nem fáj. Csak mintha néha már-már ki akarna durranni.
Sokszor amúgy az egyik ilyen, a másik már olyan... Meg az alja már megduzzadt, de felül még nem. Szörnyen zavar.
Lehet rá esély, hogy egyszer csak összehúzódik és úgy marad?
Vagy. hogy hozzá igazodva megnő a mellem (ezt nem hiszem, mivel már több, mint 4 éve elkezdett nőni, és 2 éve semmi jelet nem mutat, ráadásul nem is érzékeny)
Kérlek, legyetek megértőek velem szemben, mert most úgy írtam, mintha nem lenne nagy dolog, de undorodom magamtól, nem bírom elfogadni, és sosem vagyok melltartó nélkül, mert kiráz a hideg. Egyszer csőmell, máskor nem? Mi ez?
Amúgy itt egy kép, neki is olyan a mellbimbója, mint az enyém, de neki hatalmas mellei vannak. Ha nekem ilyen lenne, egyáltalán nem zavarna.
Előre is köszönöm a megértő válaszokat! 14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!