Hüvelyemben néha hirtelen nyilalló érzésem van, kb néhány másodpercig tart aztán elmúlik magától. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Nem túl gyakran fordul elő, de sosem tudom mitől lehet. Kismamáknál olvastam pont ilyeneket, de nem vagyok terhes2013. febr. 4. 23:29
1/7 anonim válasza:
Pedig akartam kérdezni, de akkor nem vagy terhes. Nem tudom akkor mitől lehet. Talán tágul a méhed de nem tudom mitől.
2/7 anonim válasza:
Azért szerintem menj el orvoshoz nehogy ciszta legyen a dologban.
4/7 anonim válasza:
Nekem is pont ugyan ilyen erzesem volt egy par napja mar,en sem tudom mitol lehet mindenkepp el kell menni orvoshoz!
5/7 A kérdező kommentje:
Emlékszem, hogy még kicsiként kb 9 évesen is volt, hogy ezt csinálta, de elmúlt. Aztán hébe-hóba megint előjön.
2013. febr. 5. 11:58
7/7 A kérdező kommentje:
20
2013. febr. 7. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!