Rákkeltő a hónalj borotválása és a dezodor használata együtt! Mit kellene tennünk?
A cikk szerint: [link]
Én nagyon megijedtem, mert borotválom és használok dezodort. Az epilálst viszont nem bírja a hónaljam.
már megint bedöltök egy mesének amit kitalálnak hogy a bió sz-kat vegyétek meg sok sok pénzért-de az elöttem szóló észrevette hogy valami nem stimmel ime
és egy bemásolt rész
1960-as évek ota nem tudták bizonyitani a rákokozó hatását !!csak még egy tanulmány amit egy független professzor végzett !:ezt cikket mondtam A kísérlet óta a Donofrio professzort is sokkal jobban fogalalkoztatják a bőrön keresztül felszívódó mérgek, és azok lassú beépülése az emberi szervezetbe.Mint Donofrio mondja:"az utóbbi években jópár olyan tanulmány jelent meg, amelyek tökéletesen bebizonyították, hogy a dezodorok összetétele - legalábbis a bennük lévő alumínium - igazából nincsen semmiféle kapcsolatban a mellrákkal.\\\\" És, bár a jövőben még várható, hogy megjelennek - akár ezzel gyökeresen ellentétes - kutatási eredmények e témakörben,a professzor szerint \\\\"ez a vita, a dezodorok és izzadásgátlók körül, ma már inkább a lezárt esetek kategóriájába tartozik." Veszélyes kozmetikumok
figyelembe ajánlom a nonprofitos részt akik nem forgalmazók ...
ez a hablatyot ha elhiszed nem ismered a szervezetet szerinted miért van a vese + a máj ?? ne dölj már be ekkora hazugságnak -de nézd csak meg mit ir egy lány egy másik forumon
Városi legenda. . . Mint az aloe varás termékek mindenhatósága. . . Kb. féléve beszélt rá egyre a szomszédom, hogy nincs benne alumínium, nem rákkeltő stb.
A tapasztalataim a következők: 1. : marha drága
2. semmit nem ér. Olyan büdös voltam, hogy csak pár napig bírtam, azután vissza a hagyományos dezodoromhoz. . .
erre megy kia játék ja és még egy idézet tölle -
Az én egyik nagynéném biokertész, hatóság által bevizsgált stb. termékekkel, vannak olyan sztorijaim, hogy aki odavan a bio dolgokért elájulna tőle. . . :))) De aki olyan bolond, hogy hajlandó többszörösét fizetni ugyanazért a répáért amire ráírják, hogy bio, hát tegye:)
ha valakinek van pénze megveni a semit sem érő dolgokat hát tegye ... és nem beszélek az aluminium tartalmu gyogyszerekről krémekröl de mindennap talizhattok aluval akár edény -kávéföző stb által ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!