Mi lehet ez a "túrós" szerű váladék?
Figyelt kérdés
Az elmúlt két hétben az ajkaim belsején folyamatosan fehér színű "túrós" valami képződik. Az orvos szerint, teljesen makk egészséges, se gomba és semmi probléma nincsen vele. Naponta 2x-3x szoktam tisztálkodni reggel és este, van mikor délutánonként is. Engem nagyon taszít a szaga és a látványa. Mégis mi lehet ez? Mit lehet tenni ellene?2013. febr. 4. 18:03
1/9 anonim válasza:
az alsó fertájadon a nedvek besűrűsödnek, és összeállnak. ez teljesen normális, semmi bajod nem lesz tőle. ha nagyon kellemetlennek érzed, tarts magadnál intim törlőkendőt. :)
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet! :)
2013. febr. 4. 19:24
4/9 anonim válasza:
A túlzott tisztálkodástól is lehet. Elég, ha napi kétszer mosakodni frezyderm ph4-es intim lemosó habbal. Nekem az mérsékelte a kellemetlen folyást.
5/9 anonim válasza:
Nem hiszem ezen lehetne segíteni, napi 2x mosdás plussz tölőkendő legyen nálad.
6/9 A kérdező kommentje:
Igen vettek tőlem. Az eredmény semmit nem mutatott ki, amitől aggódnom kellene, azt mondta az orvos, hogy semmi probléma.
Ma beszerzek ilyen törlőkendőt és megnézem mennyire hatásos.
2013. febr. 5. 13:44
7/9 A kérdező kommentje:
Meg utána olvasgatok az egyik kommentben írt frezyderm ph4-es intim lemosó habnak is.
Csak szabadulnék meg tőle... :)
2013. febr. 5. 13:46
8/9 anonim válasza:
Az intimapolas.hu-n tudsz utánaolvasni a lemosónak. :) Ha még tudok segíteni, írj!
9/9 anonim válasza:
Szia! azóta változott a helyzeted? én is ezzel a problémával küzdök évek óta, a dokik szerint nincs bajom, én viszont utálom az egészet és nem tudok megbékélni vele! Kérlek válaszolj!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!