A paleo étrendtől nem lehet rosszul egy inzulinrezisztenciás?
Figyelt kérdés
Eddig lassú felszívódású élelmiszereket ettem. A paleo miatt több mindent elhagytam. Azóta úgy érzem, hogy nem veszek magamhoz elég energiát. Mással is volt már így, hogy a paleos kajáktól gyengének érezte magát? (Vegetáriánus vagyok, szóval hús nélkül paleozok.)2013. febr. 3. 21:31
1/6 anonim válasza:
mért álltál át a paleora? Ha nem érezd magad jól töle semmikép ne csináld. Én hallottam pár esetről mostanában hogy annak akinek nem hozta rendbe a 160g-os diéta az IR-t azoknak szokták ajánlani a paleot és van akinek az hazsnál. De ha neked nem volt gondod a cukros diétával csináld azt.
2/6 anonim válasza:
Ez a diéta nem neked való! Magamról tudom, mert olyan betegségem van, hogy nagyon kevés húst ehetek. Az energiaszintedet fent kell tartani!
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
Azért szerettem volna paleozni, mert állítólag meg lehet gyógyulni vele.
Húst nem fogok enni, úgyh inkább visszatérek a régi étrendemhez. :(
2013. febr. 4. 09:39
4/6 anonim válasza:
Az inzulinrezisztencia nem játék. Azt a diétát kell tartanod, amit az orvos előírt, nem ilyen divatos szarságokat. Ha kevés szénhidrátot viszel be, azzal éppenséggel károsíthatod is magadat, mert nem lesz egyenletes az inzulinszint.
5/6 anonim válasza:
Az IR-ből meggyógyulni nem lehet csak szinten tartani. Pár év mulva talán lesz már rá gyógymód, de manapság még nincs:( Pont pár hómapja volt a tv-ben egy riport hogy egy magyar kutató kifejlesztett valami gyógyszert amivel az IR még visszafordítható. Csak nem adnak neki pénzt a további kisérletekre és a gyógyszer gyártásra. ezért most megy külföldre hogy ott hátha fogják alkalmazni. Na akkor majd aztán drága pénzzért vehetjük mi is a magyar fejlesztésű gyógyszert, de külföldön kibocsájtott gygyszert. Pedig kb minden 10. nő ebben szenved világszerte na meg rengeteg férfi akinek csak akkor derül ki ha már cukorbetegség lett belőle.
6/6 anonim válasza:
hús nélküli paleo? az tuti nem tartható. szerintem a sima paleo mellett nem lehet rosszul lenni de hús és zsírmentesen nagyon durva lehet... szerintem ne csináld így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!