Mennyire fáj az abortusz?
Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 21:26
11/33 anonim válasza:
Akkor maga a műtét nem fáj. Előtte igen.
12/33 A kérdező kommentje:
És a műtét után fáj?
2013. febr. 3. 21:40
13/33 anonim válasza:
Aki még nem szült annak felhelyeznek a méhszájhoz egy "lamináriát" ez egy valamivel átitatott pálcika,ami kitágitja a méhszájat.
Ezt úgy kell elképzelni,hogy mondjuk reggel 8 kor felrakják és kb du 1-2 órakor megtörténik a beavatkozást,amit altatásban csinálnak és az nem több 15-20 percnél.Utána egy erősebb menstruációs görcsöléshez hasonlót lehet érezni vagy még azt sem ,csak gyenge leszel.A laminária felhelyezése és a tágulási idő fájdalmasabb,kinek mennyire de kibírható.
Lelkileg nehezebb!!
15/33 A kérdező kommentje:
Műtötték a kezemet az is nagyon fáj a műtét után kibírtam ezt is kifogom :S
2013. febr. 3. 21:42
16/33 anonim válasza:
Amikor a tágítóeszközt felhelyezik, az fájni fog, nem szépítek. Én kibírtam, mert felnőtt vagyok, de egy 18 éves kiscsaj, aki utánam következett, bőgve jött ki a vizsgálóból. Ezt este teszik fel, az a célja, hogy éjszaka kíméletesen kitágítsa a méhszájat, ha még nem szültél. Erős menstruációs görcs jellegű fájdalmaid lesznek. Másnap reggel/délelőtt visznek majd műteni. Magát a műtétet egy rövid, 20 perces altatásban végzik, semmit nem fogsz belőle érezni, mert aludni fogsz. Ha végeztek, visszavisznek a kórtermedbe és pár óráig megfigyelés alatt tartanak. Utána írnak egy sablon zárójelentést és mehetsz haza isten hírével. Utána 6 hétig szigorúan tilos a nemi élet (még óvszerrel is!), uszoda, kádban fürdés, tamponhasználat. Esetleg még nálad el tudom képzelni, hogy a fiatal korodra való tekintettel felvilágosítanak a fogamzásgátlásról.
17/33 anonim válasza:
21.41-es gondolom nem a fizikai részére célzol!?
Kérdező...mint írtam is minimális a fizikai fájdalom.
Több vetélésem is volt,aminek abortusz lett a vége...:(
Missed AB.
18/33 anonim válasza:
Mármint persze, hogy a lelkire célzok.
19/33 A kérdező kommentje:
hát képzeld nem fordulok magamba van nekem elég gondom is jelenleg....el se tudod képzelni
2013. febr. 3. 21:54
20/33 anonim válasza:
Miért lenne kamu? 17 éves, biztosan nem gondolt még bele...nem kellene most leszedni a fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!