Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet ez? (részletek lent)

Mitől lehet ez? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Hétfőn lefeküdtem a barátommal és nem használtunk óvszert. Szedek fogamzásgátlót már 3 hónapja, de a biztonságra törekszünk és ezért mindig használunk óvszert. Most úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk anélkül.Végülis aztán a felénél mégiscsak húztunk gumit, ami kiszakadt. Elég rég együtt vagyunk már és tudtommal nincs semmi baja, de tegnap óta viszketek ott lent. Van olyan, hogy órákig nincs semmi, de ha elkezd viszketni akkor nagyon rossz.Általában pisilés után kezd el viszketni. Mi lehet a bajom?
2009. szept. 3. 17:33
 1/7 anonim válasza:

Hát lehet mégiscsak elkaptál egy fertőzést a barátodtól :S

Most használtál/hazsnáltatok először gumit? Mert ha igen akkor lehet arra vagy alergiás, mindenesetre menj el egy orvoshoz hogy vizsgáljon meg. Biztos ami biztos!!!

2009. szept. 3. 17:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Sok fajta gumit kipróbáltunk már, de ilyet most használtunk először. Lehetséges, hogy még ennyi idő után és viszkedjek, ha allergiás vagyok rá? Ha nem muszáj nem akarok elmenni dokihoz, mert mostanában elég sokszor voltam nála. Nincs valami gyógyszer, amivel meg lehetne oldani? Persze,ha nagyon muszáj elmegyek. Csak az a baj, hogy szerdánként rendel és jövő szerdára meg már megjön. Akkor meg nem akarok elmenni, utána meg már elég késő van.
2009. szept. 3. 17:41
 3/7 anonim válasza:
Vagy valami gombás fertőzésed van
2009. szept. 3. 17:41
 4/7 anonim válasza:
Most már beszélhetünk a hüvelygombáról.
2009. szept. 3. 17:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Van valami vény nélkül kapható gyógyszer, amit hatásos lehet? Mert 2 hét múlva tudok leghamarabb elmenni orvoshoz, az meg nagyon soká van. Nem akarok addig szenvedni vele.
2009. szept. 3. 17:45
 6/7 Malenkaia válasza:
Canesten kombi,nekem is bevált.
2009. szept. 3. 22:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2009. szept. 4. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!