Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kicsípte a klór a puncim! Mit...

Kicsípte a klór a puncim! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Rendszeresen járok uszodába és a klór nagyon kicsípte az érzékeny terültetet...mit rakjak rá?nagyon viszket :(

2013. febr. 2. 16:49
 1/7 anonim válasza:

[link]

Tejsav?

2013. febr. 2. 16:55
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Ha viszket, akkor az valószínűleg nem a klórtól van, hanem elkaptál egy fertőzést.

Menj el bőrgyógyász és nemi beteg gondozóhoz, ugyanis ők akkor is tudnak segíteni, ha fertőzésről van szó, de akkor is ha irritációról.

Vagy akár nőgyógyászhoz, bár ha mégsem fertőzés, akkor ők ott nem tudnak segíteni, de a bőrgyógyászaton igen és ott a nemi szervet érintő problémákat is tudják kezelni.

2013. febr. 2. 16:55
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
biztos hogy fertőzés és nem kicsipte. Valószinüleg gomba, Menj orvoshoz tenyésztés kell és ha ez meg van tud rá adni gyógyszert.
2013. febr. 2. 19:05
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom mi a fenének kellett lepontozni!

Strandon, uszodában nagyon könnyű fertőzéseket elkapni, aminek lehet tünete a viszketés és kipirosodott, gyulladt nemi szerv.

És hüvelyi fertőzéssel foglalkozik a nőgyógyász is, de a bőrgyógyász és nemi beteg gondozó is. Aki ráadásul egyből mikroszkóp alatt meg tudja nézni a hüvelyből vett kenetet, mint a nőgyógyász, aki tenyésztésre küldi és csak napok múlva van eredmény.

És a bőrgyógyász, ha mégsem fertőzésről van szó, akkor egy gyulladt, irritálódott felületet is, legyen az nemi terület, tud kezelni.

2013. febr. 2. 19:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy lehetőséged van. Orvoshoz kell menned!
2013. febr. 3. 07:11
 6/7 A kérdező kommentje:
de szerintem a klór mert már volt gombát sajnos és az más jellegű volt...és az orvos tud csak rá valami krémet?nem én pontoztam le egyébként,most néztem a kérdést először mióta feltettem.
2013. febr. 5. 18:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem minden fertőzés egyforma. És nem csak gombás, hanem bakteriális fertőzés is lehet. Azért írtam, hogy jobb lenne egy bőrgyógyász, mert ha mégis fertőzés, azt ő is tudja kezelni, de ha mégis irritáció, azt is.
2013. febr. 5. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!