Masok is rosszul voltak Bromocriptin gyogyszer szedese alatt?
A nogyogyaszom felirt napi 2x1 szemet,3 napja szedem,de annyira nem erzem jol magam,etvagytalansag,szedules,fefajas kornyekez..Nekem nem mondta,hogy eloszor csak fel szemmel kezdem vagy ilyesmi,egybol ilyen 2x1 egesz szemet.
Sajnos nekem eleg magas a prolaktin szintem.A normalis 1.2-19 ng/ml de sajnos nekem a legutobbi vizsgalat utan 55.94ng/ml
4 dobozzal irt fel nekem az orvosom,es 1 dobozba van 40 szem.en ezt sokkalom..
Illetve a mellekhatasok nem fognak csillapodni?Mit tegyek,hogy jobban erezzem magam?
Valaszaitoakt elore is koszonom.
Ha nem mulik el kb 2 hét után akkor menj orvoshoz és kérj másikat iylenkor a norprolac-ot szoktak felírni. De a legtöbb esetben hozzá szokik az ember a bromohoz.
Sajnos sok orvos elfelejti mondani hogy fokozatosan kelle lekezdeni, nekem azt is mondták hogy hétvégén kezdjem, ne legyek egyedül az első pár nap és nem is vezethettem az első 3-4 napon. Én a harmadik nap reggelén el is ájultam egy pillanatig. Én csak este szedtem egyet mivel akkor éjazsaka kevésbé érzi az ember a mellékhatásokat. MRI-re nem küldtek el? Jóval magasabb értéknél szoktak hogy van-e mikroadenóma. Még érdemes lenne elmenned egy inzulin terhelésre is mert gyakran a PCOS követekezményeként emelkedett az inzulin.
Szerintem nyugodtan csökkenteheted egyenlőre az adagot hogy ne legyél ennyire rosszul. Pár hét alatt szoktasd hozzá a szervezetedet. Eleinte csak este vegyél be felet aztán pár nap mulva egészet, utána reggel felet este egészet aztán végül a napi 2. Ha nem javul 1 hónap alatt menj vissza hogy valamit variáljon az orvos mert ezt igy nem birod.
mostmar szerencsere megszokta a szervezetem a gyogyszert.A heten megyek vissza a nogyogyaszhoz,remelem nem kell meg 2 tobozzal beszedjek.Mar 2 dobozzal beszedtem..
Az lenne a kerdesem meg,hogy miutan helyreallt ez a szint volt ra pelda,hogy idovel csak megnott?(nem szoptataskorra ertem,mert akkor tudom,hogy eleve magasabb..)
Es tenyleg igy volt?kell/kellett szedjed addig mig nem jon a baba?
Igaza van anyumnak,regen nem volt ilyesmi..es megis szulettek gyerekek..most meg minden baj van..
Remelem miutan beszedtem ezt a gyogyszet helyreall es lehet kisbabam :)
En attol tartok,hogy nem lehet majd kisbabam...
De az a furcsa,hogy manapsag minden 2. nonek ez a problemaja.. nem ertem,ez azert mar tulzas,legalabbis szerintem.Jo,a mai vilagban szerencsere az orvostudomany elegge fejlett es tenyleg sok olyan betegseget meggyogyitanak,amiket regen nem tudtak.Remelem a gyogyszer befejezese utan minden rendben lesz.
Koszonom szepen a tanacsaidat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!