Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most akkor meg jött?

Most akkor meg jött?

Figyelt kérdés

16/L vagyok és szept. 12.-én kellet volna megjönnie ismét, de hétfőn barna folyásom volt azt hittem egy-két nap és elmulik mint általában, de nem. Szerdán már erőssebb lett mint a folyásnak lennie kell és már rendes betétet kellet betennem mert féltem hogy áttázok, viszont ahozz hogy mensi legyen meg nagyon kevés (jelenleg is van). Most nemtudom hogy akkor ez msot csak folyás vagy a jövőhéten megjön rendesen?:S

Aki tud az segítsen légyszi\'!

2009. szept. 3. 14:52
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi *megjött
2009. szept. 3. 14:53
 2/4 anonim ***** válasza:
ez tuti megjött!!!Szerintem legalábbis,hiszen ha hétfőtől van ez,ráadásul tisztasági nem is volt elég,akkor ez nem folyás...
2009. szept. 3. 14:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Jaj még azt kifelejtettem hogy nagyon hasfájós vagyok olyankor, de most nem fájt egyszer sem.
2009. szept. 3. 15:00
 4/4 anonim válasza:

Ha van barátod,voltatok már együtt?

Mert ha igen,nem akarlak megijeszteni de ha csak barna folyásod volt,lehet,hogy terhes vagy.Nekem ez volt egyszer.De ha meg nincs is barátod nem is volt semmi.Ne aggódj lehet h ez még csak "előjele" h 12.én megjön majd

2009. szept. 5. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!