Mitől lehet ez a sorozatos felfázás és egyéb panasz?
Figyelt kérdés
Kb fél éve vannak ilyen gondjaim: sokszor felfázok, ami persze lehet nem is felfázás: szóval, ilyenkor állandóan pisilnem kell ami fájdalmas. Ezen kívül menstruáció előtt 1 héttel "barnázok", menses után van 3-4 nap "semmi" majd megint pár nap barnázás. Régebben semmi ilyen problémám nem volt, 4 napig menstruáltam és kész. A sex-elés fájdalmas és utána mindig vérzek. 3 hónapja voltam nőgyógyásznál, megvizsgált és nem talált semmit...de szerintem nem volt elég alapos, mert vizeletet sem vizsgáltatott. Tegnap megint elkezdődött a felfázásom, ezért újra bejelentkezdtem hozzá, de jövő héten tud csak fogadni. Addig meg szét aggódom magam. Van ötletetek, vagy valakienk hasonló baja?2009. szept. 3. 14:41
1/8 anonim válasza:
nemlehet h hólyaghurutod van?
a sorozatos hólyaghurut étrend váltással megelőzhető
2/8 A kérdező kommentje:
Hólyaghurut? Akár az is lehet, nem tudom, ilyen betegségem még nem volt. Igazából azt sem tudom milyen dokihoz menjek, a háziorvoshoz, vagy nőgyógyászhoz?
2009. szept. 3. 16:04
3/8 anonim válasza:
szerintem előbb háziorvost keresd fell.
4/8 anonim válasza:
Először vizeletvizsgálatot kellene végeztetned (a háziorvos tudja a módját), és ha bakteriális fertőzésről van szó (azaz ez a hólyaghurut okozója), egy célzott antibiotikum kúra megoldja a problémádat. Ha ez nem igazolódik, akkor következhet az urológiai kivizsgálás.
5/8 anonim válasza:
Ez egyértelműen hugyúti fertőzés. Ha a háziorvost felkeresed, szerintem tenyésztés nélkül is felír valami antibiotikumot, ami jó a hugyúti fertőzésekre.
6/8 anonim válasza:
Szia!Nekem is hasonló volt és mindíg felfázásra kaptam gyógyszert, míg nem egyszer olyan súlyos ödémát kapott a hugyhólyagom, hogy kórházba kerültem, és ott egy tenyésztéssel kiderült ,hogy kóli bacim van ,ami minden évnek egy szakában szétszórja a spóráit és olyankor beteg lettem.de ez 3 év mellékezeléssel járt(lusta háziorvosok miatt).úgyhogy ne hagyd magad és jár a végére!
7/8 A kérdező kommentje:
Hát, nagyon úgy néz ki, hogy nekem is kólibacim van. Arra lennék kíváncsi, hogy az átadható esetleg a férjemnek, vagy más családtagnak akivel egy wc-t használunk? Mivel és mennyi ideig tart a gyógyulás belőle?
2009. szept. 5. 23:32
8/8 anonim válasza:
Nem adható át a férjednek, ha betartjátok a higiénés szabályokat (evés előtt, wc-zés után kézmosás). Meg a férfiak védettek a húgyúti fertőzések ellen, mert hosszabb a húgycsövük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!