Hogy van ez a menstruációval?
Figyelt kérdés
Hát én srác vagyok és kiváncsi lennék valamire. A barátnőmnek szerdán (tegnap) jött meg és már akkor fájt a hasa, mára már nagyon fáj neki, ez a fájdalom mikorra enyhül kb? vagy ez végig kiséri a menstruáció egész szakaszát? vagy holnapra esetleg szombatra jobb lesz? Válaszokat előre is köszönöm :)2013. jan. 31. 15:20
1/3 anonim válasza:
Görcsök általában, csak az elő vagy második nap szoktak lenni, holnapra biztosan jobban fogja magát érezni a barátnőd.
2/3 anonim válasza:
Ez egyénenként változó. Nekem elején fáj nagyon, meg az utolsó előtti napon.
3/3 Andizsuzsi válasza:
Teljesen egyéni. Sőt van, aki már a menstruáció előtti 1-2 napon is görcsöl. A legjobb, ha megkérdezed tőle. Neki tudnia kell, hogy szokott lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!