HPV P3-as CIN II-es citológia, és terhesség?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már másfélé éve küzödök a HPV-vel, és nem javulok csak rosszabbodik az eredmény. Az elmúlt pár hónapban P3-as CIN II-es citológiáim lettek és a tipizálás HPV pozitív. Kb 3 hete teherbe estem és 19 éves lány vagyok. Nem tudom, hogy ilyenkor mit lehet tenni, vagy mit nem, lehetséges-e az abortusz, vagy az, hogy megtartsam a babát, fogalmam sincs mit csináljak, aki esetleg volt már hasonló helyzetben kérem segítsen!2013. jan. 31. 15:07
1/4 anonim válasza:
Ezt csak is orvos fogja neked megmondani és a választ nem ezen az oldalon fogod megkapni.
Ha kiderült a terhesség, akkor nem voltál még orvosnál? Vagy ha voltál, ott nem kérdezted?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem voltam még orvosnál, már szóltam neki de időpontot adott csak, nem hívott be.
2013. jan. 31. 18:04
3/4 anonim válasza:
szia. Én így voltam kihordtam a lányomat de nekem megmondta az orvosom, hogy császárral szülhetek csak mert a baba így nincs veszélynek kitéve. 6hetente rákszűrésen voltam. Azért h.ha rosszabbodott volna akkor terhesség alatt megműtött volna.
4/4 anonim válasza:
Kedves kérdező, mi történt Veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!