van már pici ob tampon. ilyen rózsaszínes a doboza, vegyél olyat, és olvasd el használati utasítást figyelmesen. először nem lesz kellemes, de meg lehet szokni és gyakorlás kérdése a felhelyezés. amúgy én jobban szeretem a tampont mert nem csúszkál össze-vissza, mint a betét.
2013. jan. 27. 22:51
2/8 anonim válasza:
Mi az a pms?
2013. jan. 27. 22:59
3/8 anonim válasza:
igen átszakadhat tőle. Viszont sok lány addig nem is tudja használni amig szűz, van aki meg simán. Ha átszakad hát átszakad. Nekem a betét sem csuszkál én nem tudom Ti milyet ahsználtok akinek csúszkál...??
Tényleg mi az a PMS???
2013. jan. 27. 23:07
4/8 anonim válasza:
ha nem menstruálsz ne használj tampont mert kérosítja a szövetekket a hüvelyben!!!
2013. jan. 27. 23:10
5/8 anonim válasza:
A pms a menstruáció előtti állapot, na, most ha neked az "jött meg," akkor nem is most menstruálsz, hanem majd egy-két hét múlva. Akkor minek most a tampon?
2013. jan. 27. 23:13
6/8 anonim válasza:
A Pms az nem pre-menstruacios szindroma? Vagyis a menstruacio elotti allapot. Ez jott meg neked, akkor minek a tampon? Nem is menstrualsz. Viszont a betet jobb, mint a tampon.
2013. jan. 27. 23:16
7/8 anonim válasza:
Kedves Kérdező hány éves vagy? A PMS mint ahogy írták, a menstruáció előtti tünetegyüttes. Tampont semmiképp ne használj amíg nem menstruálsz, és menstruáció alatt is csak akkor ha nagyon muszáj!
2013. jan. 28. 06:28
8/8 A kérdező kommentje:
Pms= prementstruációs szindróma!
Vagyis az első alakalom! Szóval megjött! Am a betét hogy tud csúszkálni? Azt nem beleragasztani kell a bugyiba?
Am vettem olyan kis tampont a rózsaszín ob-t és jó! Thnx!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!