Vérzés két hétig?
Figyelt kérdés
Decemberben voltam nőgyógyásznál, mert novemberben két hétig menstruáltam. Nem volt erős, 4-5 tisztaságit használtam egy nap. Akartam íratni fogamzásgátlót, de a doki azt mondta, hogy csak a rákszűrés eredménye után. Két hét múlva visszamentem(akkor más doki helyettesített), aki azt mondta, hogy nincs probléma és felírta a fogamzásgátlót. Két hete jött meg, elkezdtem szedni a gyógyszert és megint vérzek már két hete. Nem erős, de nem is pecsételő, ami esetleg a gyógyszertől lehet.
Jövő héten mindenképp visszamegyek a dokihoz, de érdekelne, hogy esetleg másnak volt-e már ilyen problémája?
2013. jan. 27. 14:21
1/1 anonim válasza:
Hormontermelő petefészekcisztánál szokott ilyen lenni vagy pedig a nehezen leváló méhnyálkahártyánál, ami lassan szigetszerűen darabonként válik le. Mindenképp menj vissza a nőgyógyászhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!