Vizelés közben fáj a hüvelyem.20-30 percenként járok wcre, pedig nem iszom túl sokat. Felfáztam volna?
Figyelt kérdés
Nem ültem le sehol a földre, mindig rendesen fel vagyok öltözve. Gyakran élünk szexuális életet a párommal, ha ez fontos.
Jövőhéten megyek nőgyógyászhoz, ha nem változik. Vasárnap óta fáj.
2009. szept. 1. 19:20
1/7 anonim válasza:
Nekem is ez volt, de nekem szúrt is pisilés közben. Hólyaghurutom volt.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem. szerintem nekem is az van. Mit tegyek? Nőgyógyászhoz elég elmennem?
2009. szept. 1. 20:37
3/7 anonim válasza:
Menj urológushoz!És vigyél pisit,amit leadsz az urológusnak,hogy megvizsgálja.
4/7 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Mindenképpen urológushoz menj vele, ha SZTK-ba mész, akkor kell beutaló az urológiára, és várni kell pár napot, vagy hetet. Én a magán dokit javasolnám, mert ő egyből tud fogadni. Ugyan ez volt a problémám 2 hete, kaptam antibiotukumot, és azóta semmi bajom nincs. :)
5/7 anonim válasza:
Ez biza húgyúti fertőzés. Menj kivizsgálásra, azután felír majd a doki gyógyszert.
6/7 anonim válasza:
Én háziorvoshoz mentem, ő adott rögtön injekciókat. Napi 2 injekciót kaptam, négy napon keresztül. (Első válaszoló voltam)
7/7 anonim válasza:
Menj el háziorvoshoz,vagyis laborba inkább.Megmondják neked h mi a probléma a vizeleteddel majd az orvoshoz elviszed a papírt és a megfelelő gyógyszert felírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!