Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem tud már lefeküdni...

Miért nem tud már lefeküdni velem, ha szeret?

Figyelt kérdés
2010-ben volt méheltávolításom, daganat miatt. Elötte minden rendben volt a szexuális életünkkel, viszont azóta több sikertelen próbálkozás után sem sikerül a férjemmel úgy együtt lenni, mint azelött.Merevedése van,de amint behelyezésre kerül a sor, lelankad. Pedig azt mondja, hogy belül, ugyanolyan minden, mint elötte volt. Attól félek, az lesz a vége, hogy elhagy és hát annyira nekem sem jó, hogy nem tudunk együtt lenni. Mit tehetnék? Hogyan segítsek neki feldolgozni? Csak magamra számíthatok, mert nincs felesleges pénzünk terápiákra járni. :( Vége kell, hogy legyen még akkor is ha közben szeretjük egymást? ;(
2013. jan. 27. 09:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A szex nem azon múlik, hogy valaki szeret-e valakit. A szex agyban dől el, hogy valakivel kívánok, vágyok rá, le akarok vele feküdni. Nem az érzelmek számítanak. Szerintem az ő esetében arról van szó, hogy valami megváltozott és ha nem is szándékosan, ha valahol tudat alatt van valami gond, ami miatt nem jön össze. Már pedig ezt lehet hogy orvosi segítség nélkül nem tudjátok majd megoldani, mert itt nem arról van szó szerintem, hogy megunt téged, hanem valami pszichés dolog. És elképzelhető, hogy összefüggésben van a műtéttel.
2013. jan. 27. 09:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Léteznek ingyenes szakemberek, családsegítők tudnak biztos ajánlani.

Szerintem az a rossz beidegződés a baj, hogy tudat alatt ott van az a nézet, egy nő már nem nő a méhe nélkül. Pedig dehogynem az!

Jó ötlet párterápiára menni, esetleg szexológushoz, mert valami ezzel kapcsolatban nincs feldolgozva, és igen, ha nincs helyre téve a dolog, rámehet a párkapcsolat is.

2013. jan. 27. 09:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Fogd meg a kiskacsóját és vezesd el orvoshoz, hogy rakja rendbe a kezdődő (?) impotenciáját, mert már a "víz miatt" sem fog neki állni.
2013. jan. 27. 09:33
 4/10 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm az eddigi válaszokat! Szerintem is a műtét okozott nála valamilyen pszichés gondot, mert mielött a kórházba mentem, próbáltunk volna együtt lenni, de akkor már sajnált, hogy a zokogása/sunk miatt nem lett belőle semmi. Azt hiszem, pont ez volt a baj. Lehet, ha akkor nem mondom, hogy még egyet utoljára, akkor most nincs ez...
2013. jan. 27. 09:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is forduljatok sürgősen orvoshoz! Vannak férfiak akiknek más problémáit különösen a szerelméét sokkal nehezebb feldolgozni, mint a saját bajait. Én párom is hasonló. Mikor megbánt szerintem az neki jobban fáj, mint nekem. Sok sikert és hajrá, ne adjátok fel!
2013. jan. 27. 10:04
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó! Csak az a baj, hogy nagyon nehéz...
2013. jan. 27. 10:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy "még egyet utoljára?" Látod, Te is eltemettél valamit, nem csodálom, hogy a párod így reagált... Mindenképpen pszichológushoz célszerű fordulni, mert ezt terápiával lehet orvosolni. Van ingyenesen is lehetőség, a kórházban. Beutaló sem kell. (pszichiátria)

Bár az is meggondolandó, hogy biztosan nem ér-e meg nektek egy szexuálpszichológusra félretenni... A kapcsolat kincs, nagyon kell rá vigyázni.

Amíg nem juttok el, addig pedig beszélgessetek sokat, hogy ki hogy élte meg a műtétet. Milyen érzések vannak benne.

És még egy nagyon fontos! Egy darabig tilos a behatolás! Simogassátok egymást, öleljétek, de beszéljétek meg, hogy bármi történik, tilos behatolni. Ez arra is jó, hogy ne legyen a párodnak teljesítménykényszere. (ami egy sikertelen próbálkozás után már kialakulhat)

Van egy nagyon jó oldal, ezt is érdemes böngészni:

[link]

2013. jan. 27. 11:42
 8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm Neked! Te vagy az, aki felnyitotta a szemem. Sejtettem én, hogy ott, akkor elromlott/elrontottam valamit, de konkrétan ez sosem fogalmazódott meg bennem. Hogy lehettem ilyen hülye? ;( Nem elég, hogy beteg lettem, nem lehet babánk, még én is rádobtam egy lapáttal...Mindenképpen megpróbálom, amit írtál! Nagyon köszi a hasznos választ! Jó egészséget Neked, sose legyen még ehhez hasonló gondod sem!!
2013. jan. 27. 13:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Ne hibáztasd magad, mert ez nem Te hibád! Nem is gondoltam, hogy ilyen fiatalok vagytok. Borzasztóan sajnálom ezt, ami veletek történt, de a legfontosabb talán, hogy élsz! Egy értékes ember megmaradt nekünk a világon!

Remélem a terápia mellett sikerül elhinni, hogy ugyanúgy NŐ maradtál, mint előtte, így csupa nagy betűkkel!

És nem egy szerv megléte határozza meg ezt!

Egyébként nekem is volt már ilyen jellegű problémám a párommal, csak nálunk más váltotta ki. Ő is elment terápiára pár hónap után sikeresen megoldódott! Ezt azért írom, hogy egyáltalán nem reménytelen a dolog, nem szabd feladni!

Előző válaszoló voltam

2013. jan. 27. 19:43
 10/10 A kérdező kommentje:
De jó! Hál'istennek! Remélem nekünk is megoldódik majd valahogyan. Mindenképpen azon leszek, amit írtál! Hálás köszönet Neked!!!
2013. jan. 27. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!