Mit tanácsoltok betéthasználathoz? Mire kell odafigyelni?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat előre is.
2009. szept. 1. 16:02
1/7 anonim válasza:
nálam az a fontos hogy puha legyen.pl nekem az always nem jött be,amiben belül ilyen kék izé van ami "több nedvességet bír",mert kényelmetlen volt(bocsi nem tudom pontosan a nevét:D)
2009. szept. 1. 16:09
2/7 A kérdező kommentje:
always ultra-ra gondolsz? mert olyat használok :(
2009. szept. 1. 16:15
3/7 anonim válasza:
Én is always-et használok és nekem nem kényelmetlen. Erős menseskor az éjszakait használom. Libresse amúgy kényelmesebb szerintem. Betéthasználat előtt moss alaposan kezet utánna figyeld a jelzést, hogy rakd be, aztán szintén moss kezet alaposan. Ennyi:)
2009. szept. 1. 16:19
4/7 anonim válasza:
Szerintem a Naturella a legjobb. Vissza kellett állnom a betétre, már nem hazsnálhatok tampont. Nekem azért vált be a Naturella, mert a többi betéthez képest nem izzadok ott be tőle, és nincs meg a pelenkafíling sem. Arra figyelj oda, ha betétet használsz, hogy naponta legalább 2x mosd meg ott lent, mert az alvadt, bomló vér nagyon büdös. Az intimzónádat borotváld, vagy legalább vágd rövidre a szőrt, mert nagyon gusztustalan, ha beleragad a vér a szőrbe. És persze ne felejtsd el rendszeresen cserélni.
23 L
2009. szept. 1. 16:25
5/7 anonim válasza:
Mindenkinek más jön be.Például én bármilyen alwayst próbáltam egyik sem vált be.A naturella sem,mert azt éjszakára betettem mikor a kedvencem elfogyott reggelre mint a vatta szétjött darabokra:( Nagyon sz.r volt.Nekem legjobban a Bella green,blue és a rose jött be;)
14/L
2009. szept. 1. 16:46
6/7 anonim válasza:
Utolsó, te fura, hogy így megjártad a Naturellával. Nekem még soha semmi ilyesmi nem volt vele. Más betétes ismerőseim is nagyon dícsérik. Lehet, hogy pont hibás volt a széria, amit épp akkor vettél:)
2009. szept. 1. 16:56
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi a válaszokat! Örültem, hogy ilyen sok véleményt olvashattam a kérdéssel kapcsolatban!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!