Gyakori vizelési inger, stb. Mitől lehet? Már megint felfázás?
2 hete felfáztam, sokat szenvedtem vele, voltam háziorvosnál, kaptam rá gyógyszert. Ez egy pár napig segített, elmúltak a tünetek. A napokban viszont újra érzem a tüneteket. Gyakran kell mosdóba járnom, a vizelés végén pedig iszonyatosan fáj a hasam alja. A vizeletem jelenleg nem véres. Lehet ez még mindig/már megint a felfázástól? Nagyon odafigyelek az öltözködésre, a megszokott 2 vastag zoknit is lecseréltem háromra... Nem tudom mit tehetnék még... Vagy esetleg ezek másnak a tünetei?
Előre is köszönöm a segítséget!
20/L
Igen, lehet, valószínűleg nem lettél rendesen kikezelve, esetleg nem megfelelő gyógyszert kaptál vagy nem elég ideig.
A felfázást nem az okozza, ha lengén vagy öltözve, hanem bakteriális fertőzés. Azért adnak ilyenkor antibiotikumot, mert az jó a baktériumok ellen.
Jobb lenne amúgy, ha elküldenének vizeletvizsgálatra és ott a vizeletből a tenyésztés során meg tudják állapítani, hogy milyen kórokozó van a vizeletedben és akkor sokkal hatásosabban tudnának kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!