Egy nőgyógyász észreveszi, ha egy nőnek abortusza volt?
(bővebben lent)
Figyelt kérdés
A férjemmel közösen nevelünk 4 gyermeket,mindannyian vér szerinti gyermekeink.Hurok mellett ismételten teherbe estem (?) 3 pozitív terhességi teszten vagyok túl. Nem szeretnék ötödik gyermeket, a férjem viszont tudom, hogy nem szeretne megszakítást.A nőgyógyászom az ő gyermekkori jó barátja,akivel heti szinten járnak lazulni pubokba,stb.Pesten lakunk,arra gondoltam hazamegyek pár napra szüleimhez Győrbe, ott elvégeztetem a szükséges beavatkozásokat. A saját dokim,évente egyszer lát, a szokásos rákszűrés alkalmával,idén már túl vagyok rajta, legközelebb 2014 januárjában lesz soros. Na most addigra feltételezhető, hogy minden árulkodó nyom eltűnik a testemről? S ha januárba a saját dokimhoz megyek észre nem vesz az egészből semmit?
Az erkölcsi oldalába nem kívánok bele menni,tisztában vagyok vele, hogy van ettől egyenesebb út is, ami jelen pillanatban nem járható....
Írok,bár nem a kérdésre válaszolok,mert nagyon felháborít a dolog.Egy házasságon belül hogy lehet ilyet csinálni?A babához és sorsához az apának ugyanannyi joga van mint az anyának.Szerintem a világon az egyik legundorítóbb dolog az,ha a nő visszaél ezzel és kijátssza a férjet.Nem lennék a helyedben kérdező,ha a férjed rájön és teljesen jogosan lesz kiakadva.(a férj helyében sem lennék,mert bizonyára nagyon el lesz keseredve)Az ilyen esetek nagyon elszomorítóak...
2013. jan. 26. 14:32
12/32 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Ha elmondom neki,akkor az csak az ő döntése lesz.Ha elmondom,meg kell tartani és kész.
ő kényszerít bele hogy hallgassak....
2013. jan. 26. 16:15
13/32 anonim válasza:
utolsó vagyok.értem én a dolgot,a ti életetek,de szerintem ha van egy kis lelkiismereted akkor nagyon nehéz lesz a jövőben.Egy ilyen nehéz kérdést két embernek kell lezongoráznia,főleg ha már családról beszélünk.Képzeld magad az ő helyébe,ha mondjuk a 3.babátokat "elintézte"volna a tudtodon kívül.Az a baba az ő vére is.Abba a részébe m
2013. jan. 26. 19:19
14/32 anonim válasza:
Abba a részébe már bele se megyek,hogy egy babáról van szó.Ezeket én spec nem tudom megérteni,anya vagyok én is és én nem tudnék úgy ránézni a meglévő gyerekekre hogy közben nem adtam lehetőséget a testvérüknek is.Mellesleg ha rossz házasságban élnék,én akkor se tenném meg ezt a férjemmel.Ez az én véleményem.
2013. jan. 26. 19:24
15/32 anonim válasza:
Kérdező, attól fögg, mennyi időn belül... pár napon/héten belül észreveszi a magfogó nyomát a méhszájon, utána viszont csak azt, hogy volt már valamiféle szülészeti eseményed - ami viszont nem egy érdemi észrevétel 4 gyerek után:)
2013. jan. 27. 02:41
16/32 anonim válasza:
Lehet rosszul gondolom de az orvosi beavatkozások, kezelések rögzítve vannak a TB számon. Szóval legközelebb amikor mész és beírják, hogy mit csináltak nálad, hogy megkapják az állami pénzt rá, akkor azt felviszik oda, és elolvassa egyszerűen mi van felette írva.
Nem is a Tb számon de az orvosi kartonodra bekerül.
2013. jan. 27. 12:13
17/32 anonim válasza:
Utolsó, valóban rögzítve vannak TB-számon, csakhogy az info egyoldalú (jelenleg legalábbis), tehát az orvos jelent a TB fele, info csak az általa (az ő pecsétszámán jelentett) dolgokról kerül vissza hozzá, a paciense által igénybe vett minden TB szolgáltatásról nem tud információt kérni ilyen módon. És hát azt gondolom, hogy ez így jól is van, max a beteg által rendszeresen szedett gyógyszerekről adnék vissza még infót, mert annak ugye szerepe lehet a jelen kezelésében is.
2013. jan. 27. 12:26
18/32 anonim válasza:
Szerintem van esély, hogy észrevesz valamit s rákérdez. Mit teszel a 6 hét utáni házasélet tilalommal?
2013. jan. 27. 18:22
19/32 anonim válasza:
Lehet a doki direkt rakta fel rosszúl a hurkot, mert a férjed még egy gyereket szeretett volna. Bár ez elég meredek, de ha ez van, akkor tuti rájönnek, hogy abortuszod volt.
2013. jan. 27. 19:19
20/32 anonim válasza:
A spirált (IUD) nem lehet "direkt rosszul feltenni"...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!