Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhes lehetek?

Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Kimaradt a menstruaciom. A ciklusom 45. napján teszteltem. Es negativ lett. Augusztusban is volt egy hosszabb ciklusom ( 40 napos). Kizart h terhes vagyok, ugye? Koszonom a valaszokat.
2013. jan. 25. 11:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Még nem kizárt, mert van, akinek későn mutatja ki a teszt a babát.
2013. jan. 25. 11:21
 2/14 anonim ***** válasza:
Max akkor kizárt, ha ez idő alatt nem szexeltél. A tesztek nem 100 %-osak.
2013. jan. 25. 11:22
 3/14 A kérdező kommentje:
A ciklusom 28. napjan fekudtem le a baratommal ( dec.30) es januar 3.-an kellett volna hogy megjojjon. Azota semmi. Ez az 52. napom mar. S még mindig semmi. Az lehet h a stressz miatt teljesen kimarad a menzeszem? Remelem h februarban megjon, mert még nem szeretnek babat. Irjatok még légyszi.
2013. jan. 25. 11:28
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szeretnél babát, akkor menj el orvoshoz és vizsgáltasd meg magad.

A megadott idöpontok alapján lehetsz terhes minden gond nélkül, föként ha nem védekeztetek.

2013. jan. 25. 11:30
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem az elmúlt évben két alkalommal volt hosszabb ciklusom, a normálisnál.Egyszer amikor államvizsgáztam akkor 52 napos volt,a másik pedig egy hosszú kirándulás előtt akkor 50 napos ciklusom volt,mindkét alkalommal teszteltem,negatívat.Nemi életet élek,megszakításos módszerrel védekezünk. DE,ha egy két napig nem fog megjönni érdemes elmenni orvoshoz+csinálni még egy tesztet!:)
2013. jan. 25. 11:39
 6/14 A kérdező kommentje:
Most nekem is vizsgaidoszakom van. Es elegge stresszes vagyok miatta. Es olvastam h a stressz miatt, akar ki is maradhat. A napokban tesztelek még 1x ha az is negativ, akkor megnyugszok. Dokihoz most még nem akarok menni. Majd ha mehint nem jonne meg, akkor elmegyek. Melyik teszt mutatja ki legpontosabban az eredmenyt? Kosziii az eddigi valaszokat.
2013. jan. 25. 11:44
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legjobb, amit gyógyszertárban veszel. Én legutóbb romedet vettem.
2013. jan. 25. 12:31
 8/14 anonim ***** válasza:
Lehetsz persze terhes, de reméljük nem vagy. A tesztet mindig reggel csináld, akkor is, ha a tájékoztatón az szerepel, hogy bármelyik napszakban lehet. Reggel a legpontosabb. Nekem mikor babát terveztünk (és annyira izgultam, hogy vajon sikerült-e, hogy többféle tesztet is csináltam minden reggel :D ) legkorábban a 10es érzékenységű clearblue mutatta ki, de ez elég drága (2000 ft körül volt akkoriban).
2013. jan. 25. 13:36
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha egyáltalán nem szeretnél most gyereket (nem is tudnád megtartani), akkor MINÉL elöbb menj orvoshoz, mert ott vérvétellel meg tudják egész biztosan állapitani.

Ugyanis ha vársz még egy hónapot, akkor mire kiderül, hogy mégis terhes vagy, már el sem tudnád vetetni.

2013. jan. 25. 13:42
 10/14 A kérdező kommentje:
Tegnap is teszteltem, s megint negativ lett. A tegnapi nap volt az 54. nap a ciklusomban. Valoszinuleg e hónapi menstruációm teljesen elmaradt. Gondolom a stressz miatt, mivel most van vizsgaidoszakom is. S nagyon stresszelek miatta. Ha a teszt negativ, akkor nem lehetek terhes.
2013. jan. 27. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!