Segítség mi ez? 2x jött meg?
Figyelt kérdés
Múlt hét csütörtökön "megjött". vagyis azt hittem. szinte csak barna folyás volt, 3. napon egy kevés vérrel. Ugyanúgy mintha megjött volna, az elején gyengébb, egyre erősödött majd teljesen el is múlt. ( tegnap ). azt hittem ez volt a menstruációm mivel még nem állandó és van h erősebb vagy gyengébb.. Ma le is feküdtünk a barátommal mivel elmúlt, de délután azt tapasztaltam h kicsit véres lett a bugyim. Raktam is be betétet, az is kicsit véres lett. Mi ez? megint megjött vagy a múlt heti az mi volt? aki tud vmit segíteni az írjon kicsit nyugtalanít :) köszi:)2013. jan. 23. 22:15
1/3 anonim válasza:
előfordul ha másnap van az együttlét hogy még tizstulsz egy kicsit. valószínükleg csak ennyi volt nem fog tovább tartani. Remélem védekeztetek.
2/3 anonim válasza:
nekem jan 8-11 ig folyamatosan barna folyásom volt. azt hittem megjött. múlt hét csütörtökön viszont megváltozott a véleményem...
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) Kicsit megnyugodtam:) most nagyon gyengén vérzek, szinte megint csak barnafolyás.. remélem pár nap alatt elmúlik, és többet nem kínlódik ennyit..:"))
2013. jan. 24. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!