Olyan helyeken van szőr rajtam ahol általában nem kellene lennie (has, váll), nem is igazán szőr hanem inkább pihe, de nagyon sötét színe van. Az igaz hogy a nők ahogyan nőnek fel egyre kevesebb lesz a szőrzetük ilyen helyeken? 13/L
Figyelt kérdés
Sötét színű a hajam és az egész családomnak is.2013. jan. 23. 19:16
1/7 anonim válasza:
Nekem a te korodban a nyakamon volt egy ping-pong labdányi fekete szőrös folt... aztán eltűnt magától:D vicces volt:D
Most meg van a hasamon 1-2 fekete szőrszál, meg van a mellemen is pár. Csipesszel szoktam kiszedegetni. Ha nem teszem több centire is megnőnek.
2/7 anonim válasza:
Menj el nőgyógyászhoz, ő elküld endokrinológushoz és kezdenek veled valamit ott.
3/7 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ez magától is elmúlik valamennyire?Meg mennék én nőgyógyászhoz de ezt nem olyan könnyű felhozni anyumnak. :/
2013. jan. 23. 20:33
5/7 anonim válasza:
Szerintem 13 évesen ezzel még nem fognak semmit csinálni. :S Nem tudom, hogy ez igaz-e. Szólj anyudnak, hogy zavar, ő szerintem tudni fogja, hogy kihez kell fordulni.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:)
2013. jan. 24. 19:03
7/7 anonim válasza:
endokrinológiára általában beutaló kell amit kapsz a nőgyógyásztól. Szerintem nem fognak veled semmit kezdeni. Amikor én voltam 15 évesen azt mondták, hogy nem adnak semmilyen gyógyszert és majd kinövöm..19 vagyok és még nem nőttem ki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!