Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hormonzavartól fájhat a...

Hormonzavartól fájhat a mellem? Eléggé nyilal és nagyon érzékenyek.

Figyelt kérdés
2008. jún. 2. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, fájhat. Jobb lenne, ha megmutatnád a dokinak.
2008. jún. 2. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni menstruáció előtt :)
2008. jún. 2. 19:31
 3/6 A kérdező kommentje:
igen de nekem már múlthéten elkezdte és még jövőhéten kellenne megjönnie. terhességi tünetnek még nagyon korai lenne. meg amúgyis úgy kezdődött az egész h nagyon erősen nyilalt, és utána lett érzékeny.
2008. jún. 2. 19:34
 4/6 anonim ***** válasza:
1. válaszoló vagyok. Várd meg míg megjön, utána elvileg el kell múljon, ha nem múlik menj el dokihoz, lehet hogy csak egy ciszta. Én is így voltam, bár én nem vártam vele, hanem egyből elmentem mert annyira fájt. Nem tudom hogy egy sima mensi előtti mellfeszülés mennyi ideig fáj (1 nap vagy amíg megjön), sosem fájt azelőtt a mellem. Szóval szerintem ha nagyon fáj, inkább menj el. Nekem ultrahangot csináltak meg megnyomogatta, igaz, én külföldön vagyok, otthon nem tudom mit csinálnak.
2008. jún. 3. 10:21
 5/6 A kérdező kommentje:
És ha mind a két mellem fáj? Gondolom növéstől így nem fájhat.
2008. jún. 3. 20:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindkettő fájt nekem is.
2008. jún. 4. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!