Valaki haszlant mar Caneszten GYN 3-at?
Figyelt kérdés
Azert vagyok ra kivancsi,mert ma vettem egyet es,hogy mennyire hatasos?Teljesen megszunteti a problemat?2013. jan. 22. 13:35
1/7 anonim válasza:
Bakteriális vagy gombás fertőzésed van?
2/7 anonim válasza:
Orvosnál voltál? Fogadok, hogy nem.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem voltam dokinal,de ahogy utana neztem a netem,gombas fertozesem van!Es ezert a gyogyszereszno ajanlasara vettem meg!
2013. jan. 22. 17:40
4/7 anonim válasza:
2. vagyok. Nem az interneten kell magad diagnosztizálni. Ez az orvos dolga!
5/7 anonim válasza:
"Nem voltam dokinal,de ahogy utana neztem a netem,gombas fertozesem van!"
Gratulálok, ezért Nobel-díjat érdemelnél, mivel az orvos is csak tenyésztéssel tudja megállapítani, hogy valakinek gombás, bakteriális vagy vírusfertőzése van.
De tulajdonképpen ez nem is igazán a te hibád, hanem az idióta, felelőtlen tv reklámoké, akik azt sulykolják a nőkbe, hogy ha valami panasza van az CSAK gomba lehet.
6/7 anonim válasza:
Ezt olvasd el Kedves Kérdező! Megint a 2. voltam.
7/7 A kérdező kommentje:
Huu...hat elovastam az egeszet.Az este feltettem az elso tablettat,es az ereztem hogy nagyon sokat javitott.Ezt igy szegyellet,azelott foleg reggel amikor kikeltem az agybol ugy "bugyogott" ki az a feher dolog.De most egyaltalan nincs semmi sem.Hat megprobalok felkeresni egy nogyoagyaszt.Romaniabol vagyok es eleg messze lakom a legkozelebbi varostol.De minden esetre megprobalok eljutni hozza.Valaszotokat nagyon szepen koszonom!!!
2013. jan. 23. 09:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!