Endokrinológust keresek Békés megyébe! Tudnátok ajánlani valakit? Nem magán rendelésre gondoltam most első sorba! Ha magán rendelés mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
hogyan kezdjek hozzá?mik az első lépések?nem tudom van-e gond nálam ezt szeretném kideríteni!2013. jan. 22. 10:29
1/3 anonim válasza:
66/526-526 gyulai kórház, a szakrendelőben van endokrin-rendelés, ezt a melléket kérd, de csak kb 2-3 hónap mire bejutsz, de legalább ingyenes! Érdemes már laboreredménnyel menni, és mondd meg a háziorvosodnak, hogy kérjen többféle hormonvizsgálatot a beutalón!
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm,hogy válaszoltál!!
hát csak gyanakodok a pco-ra! hormonom elvileg jó!!vannak eltérések de a dokim nem mondta,hogy nem jó! csak hiába mentem vérvételre nem nézték a cukrom meg az inzulint terheléssel! így meg nem lehet tudni van-e baj!! a cukrom és a inzulinom 0 perces tökéletes! még talán túl alacsony is!! nem tudom lehet így okom félni a pco-tól, IR-től?? nem tudok addig megnyugodni! de lehet megpróbálom rávenni a dokimat csinálja meg az inzulin +cukor terhelést!mert sajnos nem lehet packázni ezzel! meg hát lombikra fogunk járni!! ha vagy jó lenne a tudnál válaszolni!! előre is köszönöm!!!
2013. márc. 2. 14:14
3/3 A kérdező kommentje:
hát nekem az már nem igazán jó ha 2-3 hónap múlva tudnák csak menni!!így lehet csak magán doki jöhet szóba!! kit ajálanátok??és mennyiért rendel??
2013. márc. 6. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!