Van egy hatalmas piros gyuladás (pattanás? ) a csiklóm mellett de nem közvetlenül mellette. Mi ez?
Figyelt kérdés
Mit csináljak vele?nagyon fáj és vörös és nagy.Nem szeretnék vele orvoshoz menni.Bnőm tanácsára raktam rá pár csepp ecetet(nem tudom miért kellett)és nagyon csípett.Még nincsen közepe,nem tudom kinyomni.Mit csináljak vele?Összefügg azzal,h elég gyakran maszturbálok de csak a csiklómmal "játszom".mit tegyek???(még szűz vagyok)
köszi,14/L
2009. aug. 31. 10:45
11/11 anonim válasza:
Ilyen nekem is szokott lenni de nekem nem múlik el, hanem mindíg havonta 1x (menstruáció előtt) begyullad:S És nekem nem szokott lenni teteje, tehát nem tudom kinyomni sem:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!