Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány nap fér bele a menstruáci...

Hány nap fér bele a menstruáció késésébe? Hány nap után kezdjek aggódni?

Figyelt kérdés
Már egy hete késik, és kezdek aggódni. Nem tudom miért késik ilyen sokat. 27-én kellett volna megjönnie. És még csa "megakarjönni" érzés sincs. Max 1-2 napon késik.
2008. jún. 2. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:
2 hét még belefér. De ha van mitől félned (terhes lehetsz), akkor vegyél egy tesztet, ha terhes vagy, azt már kimutatja. Ha nem vagy az, akkor is a 2 hét letelte után menj dokihoz, jobb megnyugodni.
2008. jún. 2. 15:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Már 10 éve menstruálok, az első pillanattól kezdve 28-33 nap között szokott megjönni. Idén tavasszal életemben először, csak úgy, 14 napot késett azaz 42.napra jött meg. 3 tesztet is vettem idegemben. De nem volt semmi. Szerintem egyszer ezen is át kell esni mindenkinek, mert másoktól hallottam ezt de sosem gondoltam volna hogy én is bele esek ebbe.... :S ugyhogy nyugi!!!!!
2008. jún. 2. 16:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a hirtelen meleg miatt történik...nekem is késett egy hetet...
2008. jún. 2. 16:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer két egész hónapig nem jött meg, és a nőgyógyász azt mondta, hogy teljesen normális. Igaz, csak 15 éves voltam. Kb. két hétre még azt szokták mondani, hogy normális, de ha kétségeid vannak, csinálj tesztet!
2008. jún. 2. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:
A menstruációt "orvosi szemmel" 3-5 hét között tartják még normálisnak. Tehét 21 napra és 35 napra megjővő is normális. A menstruáció kimaradása sok minden miatt lehet, de ha "van miért aggódnód", akkor nem szabad megvárni a menstruáció esedékes napját sem. Vannak korai terhességi tesztek is.
2008. jún. 26. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!