Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ebben a hónapban már nem...

Ebben a hónapban már nem fogmegjönni?

Figyelt kérdés
Mindig hónap végén szokott megjönni. Most is úgy nézett ki hogy pontos lesz. Görcsölt a hasam, feszült a mellem, és barnáztam is de csak egy nagyon picit. Ez tartott kb. 2-3 napig. De ma meg már normális ófolyásom van és semmi vérzés de még barnázás sem. Akkor most ebben a hónaban elmarad??? Amúgy 16 éves vagyok.
2009. aug. 31. 09:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem kizárt. Még alakulóban van a szervezeted és előfordulhat, hogy egyszer-egyszer kimarad és a rosszabb is, hogy havonta akár többször is megjön. Ha nem volt szexuális kapcsolatod, akkor nincs mitől tartanod, baba nem lehet. Ha volt, akkor keress fel egy nőgyógyászt egy alapos vizsgálat végett.

Ha jövő hónapban sem akar megjönni, akkor szintén tanácsolom a nőgyógyász meglátogatását, mert van néhány betegség, amit akár iskolai (vagy nyilvános) wc-n ülve is elkaphatsz és jele lehet akár a menstruáció kimaradása is.

2009. aug. 31. 09:49
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Hát baba az biztos hogy nem lehet. Még szűz vagyok. =)

2009. aug. 31. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!