Hány nap menszi késés után kell elmenni orvoshoz?
Figyelt kérdés
már 5 napja nem jött meg.
eddig nem volt ilyen.
2013. jan. 20. 17:48
1/14 anonim válasza:
ha fiatal vagy, és nem régen jött meg az eslő, pár évig még teljesen normális kategória az is, ha hónapokig nem jön meg.
ha már számításba kell venni azt, hogy lehetsz terhes is akár, akkor azonnal.
de egy-egy alkalom kimaradhat bárkinek, ettől még nem kell parázni. :)
2/14 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok.bizonytalanság van mert a tesztem negatív.
2013. jan. 20. 18:01
3/14 anonim válasza:
mikor volt utoljára nemi aktusod? attól számítva két hétre mutatnak a tesztek biztos ereményt, ha jól használod, és akkor is negatív, akkor biztos nem vagy terhes.
4/14 A kérdező kommentje:
akkor nem vagyok,elvileg...
2013. jan. 20. 19:32
6/14 A kérdező kommentje:
mert védekezés nélkül éltem nemi életet és,fogalmam sincs hogy miért nem jött meg a vérzésem,mikor a tesztem negatív.
2013. jan. 20. 19:41
7/14 A kérdező kommentje:
meg talán az orvos jobban megtudja mondani hogy mi van,mint hogy én találgatok
2013. jan. 20. 19:42
8/14 A kérdező kommentje:
meg nem reggel csináltam hanem este a tesztet
2013. jan. 20. 19:46
9/14 anonim válasza:
Akármi is van ráírva, a teszt csak reggel ad pontos eredményt. Tesztelj még egyszer, és ha az is negatív és mégsem jön meg, két hét vérzéskimaradással érdemes már orvoshoz menni. Uh-on csak akkor lát terhességet legkorábban, ha van.
10/14 A kérdező kommentje:
köszönöm,reggel akkor csinálok még egyet.
2013. jan. 20. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!