Mennyi idő után állt be a menstruációtok?
Figyelt kérdés
Nekem fél éve volt az első, azóta volt vagy 5-ször, de nem rendszeresen...Na mindegy, nem ez a lényeg, hanem hogy nektek mennyi idő után állt be, és mikor érdemes aggódni?2009. aug. 30. 15:12
1/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy 15 leszek :)
2009. aug. 30. 15:17
2/5 anonim válasza:
Nekem 3 éve jött meg először, azóta sem állt be rendesen bár nem túl nagyok az ingadozások. Van úgy, hogy 32 napra van úgy hogy 33 napra jön meg de általában mindig 30 és 35 nap között szokott megjönni. Szóval azért mondhatjuk, hogy nagyjából beállt.
3/5 anonim válasza:
Jah elfelejtettem írni, hogy 16 éves vagyok!
4/5 anonim válasza:
13 voltam kb mikor először megjött,de nagyon nem számolgattam hogy most 28 vagy 30 nap...havonta megjött valamikor,nem izgatott nagyon...
amikorra meg odakerült a sor,hogy szex,és azért jöjjön meg időben,addigra meg beált normálisan
22/L
5/5 anonim válasza:
3éve jött meg nekem.Az első pár hónap,kb. 5-6hónap össze-vissza volt,volt h kimaradt.Azóta általában rendszeres.De pl.: január-február-március az úgy volt h januárban 5nappal hamarabb jött meg(ami nem jó,mert nekem max +/- 1nap szokott lenni),februárban majd' 2hetet késett és márciusban meg egy héttel hamarabb jött meg...Azóta megint normális...
Kell hozzá pár hónap,de azt mondják,hogy 2éven belül teljesen normális,ha még nem állt be.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!