Miert faj a mellem? 14 eves vagyok! Mar regota nm not semit d kb egy hete el kezdet fajni neha akor is faj ha nm erek hozza!
Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 15:59
1/7 anonim válasza:
Megvan már rendesen a menstruációd? Mert esetleg azzal is összefügghet a mellfájdalom.
Vagy mivel még fejlődsz, így lehet most egy fejlődési szakaszban tartasz és azért. Még most nőhet is, ha eddig nem nőtt.
2/7 A kérdező kommentje:
a mellmeretem 75/B , a menzeszem meg van mar tobb mint egy eve d nm renndszeres ezert faj? am a menzeszem mar elmult 6 dikan !!
2013. jan. 18. 16:10
3/7 anonim válasza:
Szerintem azért van, mert fejlődik a szervezeted. És még nőhet az a mellméret. Engem mondjuk nem áldottak meg nagy mellmérettel, nekem is ekkora volt a te korodban, sőt még 18 évesen is, egészen addig, míg meg nem híztam, illetve később, a terhesség is megváltoztatta a méreteimet, de neked még nőhet, még egy pár évig fejlődik a tested.
Amúgy ha véletlenül nem múlik a fájdalom vagy nem érzed már jól magad tőle, esetleg orvossal is beszélhetsz, aki megnyugtató választ adhatna.
4/7 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszodat!!
2013. jan. 18. 16:23
5/7 anonim válasza:
vagy azért mert megfog jönni és sima premens tünet avgy mert nőni fog. Simán nőhet akár 20-21 éves korodig is. Természetesen enm egyfolytában de néha nőhet egy picit.
6/7 anonim válasza:
Ne aggódj, csak azért fáj a melled mert nő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!