Aprò pöttyök a mellbimbò körül. Mitől lehet? A kinézetük olyan mint sok pici vízhòlyag.
Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 14:15
1/4 anonim válasza:
eddig nem voltak? most alakultak ki?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem voltak, vagyis inkàbb ùgy írom nem figyeltem fel ràjuk eddig.
2013. jan. 18. 14:20
3/4 anonim válasza:
a bimbo udvaron vannak mirigyek, csak igy látatlanban nem tudom neked azok vannak-e. Azért egy hülyagot meg lehet különböztetni egy oda tartozó kinövéstől. Azok a mirigyek amik ott vannak nyugalmi állapotban van hogy eltünnek és amikor összeráncosodik, izgalmi állapotban vagy hideg hatására pl akkor előjönnek. Ha ugy gondolod az nem oda való mutasd meg egy ovosnak vagy az anyukádnak hogy szerinte ez normális-e. Ha eddig csak nem vettél róla tudomást nem hinném hogy kóros dolog. Ilyenről szokta tudni az ember hogy eddig jéé ez nem volt ott.
4/4 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen normális, minden nőnek ilyen, csak van akinek alig észrevehető. Valószínűleg nem figyeltél eddig rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!